MHP tabanı memnun; Kamil Aydın’ın seçmende karşılığı var!

MHP, Cumhur İttifakı’nın ana omurgasını AK Parti ile birlikte oluşturuyor.

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin gerek bireysel gerekse parti olarak kurumsal planda, 15 Temmuz meşum darbe girişiminden itibaren ortaya koyduğu milli tavır, MHP’yi haklı olarak özel bir yerde konuşlandırmaktadır.

Bu sebepledir ki MHP, 14 Mayıs seçimleri için de majör bir rol oynamakta.

MHP, Erzurum özelinde sürpriz yapmadı.

Tam da beklendiği gibi Kamil Aydın liste bire konuldu.

Kamil hoca, siyaseten artık tecrübeli bir isim.

Üstelik MHP genel merkezinde de çok ciddi bir karşılığı var.

Erzurum genelinde de seviliyor, sayılıyor.

Hocanın liste bire yeniden getirilmesi, MHP’ye yeni oylar kazandırır, mevcut oylardan götürmez.

Öte yandan MHP’nin bir de Adem Yurdagül gibi çalışkan, davasına gönülden bağlı bir il başkanı var ki, bu da seçimde MHP’ye ciddi bir ivme kazandıracaktır.

Çok olağanüstü bir durum olmaz ise, MHP Erzurum’da ikinci parti olarak seçimi tamamlar.

İYİ Parti’nin hali ortada…

Sabah erken yatağından kalkan ipi ortadan koparıyor.

Hal böyle olunca milliyetçi seçmen başka hiçbir adres ve kapı aramadan MHP çatısı altında toplanır.

Kaç milletvekili çıkarır bilemem ama gördüğüm şu ki gidişattan ötürü MHP’nin oyu artar.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Erzurumlu Dadaş 13 Nisan 2023 14:03

    Kamil Aydın'ın bu şehire ne faydası ne katkısı oldu, neler yaptı hangi hizmeti yaptı. Hadi sırala da görelim. Sonra da karşılık ne karşılığı. ? Destek verdiği akp ile Avrupa'nın 1. , dünyanın 6. büyük enflasyonunu bu millete yaşatarak, zimbavye, Kenya, sudan, venezeulla, Suriye gibi ülkeler sınıfına bu ülkeyi soktular. Millet kan ağlıyor. Siz halen daha karşılığı var diyorsunuz. Herhalde bu ülkeyi bu hale bunlar getirdi. Artık bu algılarımız para etmiyor. Selamlar.

  • Ejder Tepesi 13 Nisan 2023 11:09

    Hangi davadan bahsediyorsunuz ? Dava olsaydı ülke bu hale gelir miydi. MHP bu ittifakta adamlarını bir yerlere yerleştirerek iyi kadrolasti ve iyi ihaleler aldı. Zaten ittifaka bunun için girmişti. Eğer bunların davası olsa idi , sırf oy uğruna, katil aponun mektubunu TRT'de okutturup ve katil osmani TRT'de çıkarıp sırf oy uğruna konusturup her iki katili de meşrulaştırir mıydı ? Eğer dava olsaydı , büyük vatan evladı Gaffar Okkan gibi mümtaz bir evladı şehit eden binlerce insanı öldürüp binlerece insanı canica katledip mezar evler oluşturan, binlerce domuz bağı katili yapan, Ortadoğu'nun en vahşi örgütünün siyasi temsilcisi olan hudapari, Bahçeli çıkıp tertemiz yapıp yuyar yıkar mıydı ? Bu HÜDA-PAR ki defalarca çıkıp biz bağımsız ve özerk Kürdistan istiyoruz diyen birisini hiçbir vatanperver tertemiz eder mi ? Etmez. Hangi dava , AKP'ye kayıtsız şartsız teslim olmuş onlara toz kondurmayan bir dava olur mu ? Ne davası dava mava yok . Hepsi menfaat için yapılıyor. Sonra bunlar ülkeyi bu hale getirdiler , hangi yüzle bu vatandaştan oy isteyecekler ? Şu an bu ülke, tarihinde hiç yaşamadığı olayları ve enflasyonlari yasiyor. Bu ülkeyi bu duruma bunlar getirmedi mi ? Daha ne davası? Sizin dava dediğiniz hikayelere artık bu dijital çağda, menfaatciler dışında kimse inanmıyor , hele Z kuşağı ve herkes kahkahalarla gülüp, onlarla alay ediyor. Yazar arkadaş, hamaset ve algı yapıp sözde yazı yazıyorsunuz. Öyle görünüyor ki onlara gönülden bağlısiniz . Biat kültürüne bağlı olanların sözleri anlam taşımaz. Biraz daha hür iradeyle yazarsanız iyi olur. Selamlar.

  • Halis demir 10 Nisan 2023 18:31

    Erzurum’a ne yapmış bir tane eseri varsa bilelim cidden merak içindeyim ne yapmış bilmiyorum. Gerçi Recep Akdağ dışında hiçbirinin faydası yoktu Zehra nın zararı oldu hem ailesinin adını kirletti hem partisinin.

  • Osman Çelikbaş 10 Nisan 2023 18:13

    Neye dayanarak bu yazı yazıldı acaba? MHP'nin nefesi kesilmiş, Erzurum'dan bir milletvekili çıkarabilirse ne ala.