SİYASET Haber Girişi : 29 Mart 2024 07:19

MHP’nin geleneksel iftarına binler katıldı

MHP’nin geleneksel iftarına binler katıldı
MHP’nin geleneksel iftar programına 4 bin kişi katıldı

MHP Erzurum İl Başkanlığınca geleneksel olarak düzenlenen Birlik ve Beraberlik İftar programı yoğun katılımla gerçekleşti. Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde düzenlenen iftar programına yaklaşık 4 bin kişi katıldı.

İftar programına MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ak Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, MHP İl Başkanı Adem Yurdagül, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mevlüt Özcan, Cumhur ittifakı Belediye başkan adayları, MHP İl ve ilçe yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda konuşan MHP İl Başkanı Yurdagül, Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın, 31 mart yerel seçimlerinde cumhur ittifakına destek istedi birlik ve beraberlik mesajı verdi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mökkem Dadaş 30 Mart 2024 15:52

    Sayın Vekil bir taraftan " Atatürk'ün mirasını yağmalıyorlar" diyor, diğer taraftan da böyle şatafatlı, iftar programları düzenliyorlar. Bu kimin parası, milletin parası. Siz de yağmalıyorsunuz. Kimin parasını kime harcıyorsunuz ?.. milliyetçilik ,milletin, yoksulun, fakirin parasını kollamak mı yoksa böyle har vurup harman savurmak mı ?. Bu nasıl milliyetçilik ?.. bu milliyetçilik ise bunu gören gençler, vatanperverler milliyetçilikten de dinden de soğuyup çıkıyorlar. Yiyin beyler yiyin efendiler yiyin, burası bir han-ı yağma. Zaten destek verip karşılığını, yetki almadan, sorumluluk üstlenmeden fazlasıyla aldınız. Siz yıllardan beri neden ayaklarınız üzerine duramayıp her zaman birilerinin koltuk değneği oldunuz. Bu nasıl bir siyasettir. Demek ki siz bu işi beceremiyorsunuz. İllaki koltuk değneği olmanız gerekiyor.