GÜNDEM Haber Girişi : 07 Ağustos 2014 18:11

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ERZURUM MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK:

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ERZURUM MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK:

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, 10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Narman, Oltu ve Olur ilçelerine yönelik bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 
Oltu’da esnaf ve sivil toplum temsilcileriyle de bir araya gelen Milletvekili Oktay Öztürk, “Milletimiz bu hafta sonu ülkemizin geleceğini tayin etmede, çocuklarımıza aydınlık bir yarın ve huzur dolu bir ülke bırakma yönünde tarihi bir karar vermek için sandığa gitmeli ve vicdanının sesini dinleyerek tercihini kullanmalıdır” dedi.
MHP İl Başkanı Zekai Kaya, MHP Oltu İlçe Başkanı Mehmet Coşkun ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyetle Oltu ilçe merkezindeki esnafları tek tek dolaşan Milletvekili Öztürk, hafta sonu herkesin sandığa giderek oyunu kullanmasını istedi.
MHP Erzurum Milletvekili Öztürk, yaptığı açıklamada hükümete yönelik eleştirilerde bulundu. Öztürk, “İflas eden bir dış politika sonrası ekonomide de duvara toslanmış, adeta yaprak kıpırdamaz bir döneme girilmiştir. Ülkedeki huzur ve güven ortamı hızla kötüye gitmektedir. Buna halkımızın kayıtsız kalmayacağını ve hafta sonu mutlaka sandığa giderek vicdanının sesine göre bir tercih yapacağına inancımız tamdır” şeklinde konuştu.
Oltu’daki ziyaretlerinin ardından Öztürk ve beraberindekiler Olur ilçesine geçti.