HABERDE İNSAN Haber Girişi : 22 Ağustos 2023 07:07

Mehmet Yağız erkekliğe ilk adımı attı

Mehmet Yağız erkekliğe ilk adımı attı
Samancı Ailesi'nin oğlu Mehmet Yağız sünnet oldu

Meryem ve Abdullah Samancı çiftinin biricik oğulları Mehmet Yağız Samancı, sünnet oldu. Erzurum Özel Bilge Koleji Kurucu Müdürü Abdullah Samancı'nın oğlunun sünnet cemiyetine bir çok isim katılarak bu mutluluğa ortak oldu.

Erzurum'un tanınmış eğitimci iş adamlarından Abdullah Samancı, 9 yaşındaki oğlu Yağız Samancı’nın sünnet düğününü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadı.

Samancı Ailesi'nin Aziziye ilçesinin Dadaşkent semtindeki evleri önünde toplanan davetliler çalınan davul zurna eşliğinde halaylar çekip oynadılar. Daha sonra oluşturulan konvoy eşliğinde gidilen Hacıbaba Restorantda eğlenceyi sürdüren davetliler yenilen yemeğin ardından Mehmet Yağız Samancı'yı tebrik etti.

Sünnet töreninde konuklarla bir bir ilgilenen baba Abdullah Samancı, "Muhteşem bir duygu. Umarım cenabı Allah oğlumun mürüvettini de görmeyi bizlere nasip eder. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan konuklarımıza teşekkür ediyorum. Bizim için unutulmayacak bir gün oldu" diye konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.