Mazhar Özdemir apar topar emekliliğini istedi!

Kamuoyu şimdi şu sorunun cevabını merak ediyor:

Mazhar Özdemir, AK Partili bir belediye başkanını yolsuzlukla itham etti ya, şimdi işten atılan oğluna hangi CHP’li belediye iş verecek?

Uzun yıllar Palandöken Belediyesi’nde çalıştıktan sonra, CHP’li Arif Kılıç’ın Çat’ta kazanması sonrasında, Çat belediye başkan yardımcısı olan ve son günlerde, sosyal medya üzerinden belediye başkanı Melih Yaşar’la ilgili yolsuzluk iddialarında bulunan Mazhar Özdemir, dün apar topar emekliliğini istedi.

Mazhar Özdemir’in oğlu çevre mühendisi Ufuk Özdemir, CHP döneminde Çat Belediyesi’nde çevre mühendisi olarak işe başlamış, ama sosyal güvenlik uzmanı sıfatıyla da aynı kurumdan iki maaş alıyordu.

Ayda toplam 11 bin liranın üzerinde maaş almasına rağmen belediyedeki işine kronik rahatsızlığını gerekçe göstererek düzgün biçimde devam etmeyen Ufuk Özdemir, geçtiğimiz günlerde işten çıkarılmıştı.

Başkan Melih Yaşar, sadece Ufuk Özdemir’in değil, aynı durumdaki üç kişinin daha işine son verildiğini duyurmuştu.

Şimdi tüm gözler, apar topar emekliliğini isteyen ve giderayak çalıştığı belediyede yolsuzluk olduğunu iddia eden Mazhar Özdemir’in oğlu Ufuk Özdemir, babasının bu siyasi manevrasından sonra hangi CHP’li belediyede işe başlayacak?

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hayriye Yeşilyur 25 Ocak 2021 09:42

    Sen akpartili belediyelerde nasıl iş buluyorsan o da chp li mhp li belediyelerde iş bulabilir... Bu kadar işsiz varken birtek onun mu işten atılması sorun ? Asıl sorun bence Çat belediye başkan yardımcısının ortaya attığı iddalar ! Sen bunları araştır. Hani gazetecisin ya !

  • ARDA ÜNLÜM 25 Ocak 2021 08:22

    MEHMET BEY YİNE DÖKTÜRMÜŞSÜNÜZ HER ZAMAN HAKLININ YANINDA BİR GAZETECİSİNİZ. İKİ MAAŞ ALAN BİRİSİNİN OĞLU NİYE İFTİRA ATAR BELEDİYEY ANLAMIŞ DEĞİLİM.YARGI GREĞİNİ YAPMALI SİZ YAZDIKLARINIZLA ERZURUMUN ÖNEMLİ BİR ÇOK SORUNUN ÇÖZÜYORSUNUZ.

  • Zülküf selvitopi 23 Ocak 2021 16:53

    Mehmet Bey malum olayı yakından takip eden bir vatandaş olarak yazdıklarınız ile ilgili bir kaç sorum olacak . Birincisi, U. Ozdemir in 11000 maas aldığını iddia ediyorsunuz , iddianız doğru ise U . Ozdemir ile alakası nedir ? Sonucta belediye çalışanının maaşını belirleyen Belediye meclisi oldugu okuma yazma bilmeyenler tarafından da bilinen bir gerçek. Sorunun ve suçlamanin muhatabı Belediye Baskani değil mi ? Ikincisi ,  U. Özdemir beyin kronik hastalığı sebebi ile mesaisine riayet etmediğini söylüyorsunuz,  gerçekten hekim tarafından onaylanmış bir kronik hastalığı varsa burada usulsüz olan nedir? , yok böyle bir rapor yoksa işine riayet etmeyen çalışan ile ilgili belediye başkanı neden herhangi bir işlem yapmamıştır? Üçüncüsü,  Cat belediye başkanı ile ilgili çok ciddi iddialar varken , toplumun vicdani sesi olması gereken bir gazeteci neden bu iddialar peşinde gitmiyor? Dördüncüsü Sosyal güvenlik uzman degil is güvenliği uzmanı olacak , ve bir devlet kurumun da is güvenliği uzmanı sertifikası olan bir calisan varsa oncelik kanunen o kişiye aittir.  Bu durum kanunen acik olmasına rağmen,  usulsüz bir durum ve haksız bir kazanç varmış gibi neden bu durumu yazınıza taşıdınız? Gücünü toplumun vicdanından alan bir gazeteci olduğunuzu varsayarak tüm bu sorulara cevap vereceğinizi umuyorum, şimdiden teşekkürler.