SPOR Haber Girişi : 09 Nisan 2014 20:53

Masadan sahaya

Masadan sahaya

Türk Polis Teşkilatı’nın 169. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli ve Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile birlikte ilçe kaymakamları ve şube müdürlerinden oluşan takımlar arasındaki maç kıran kıran geçti. 

4 -10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası nedeniyle Emniyet Müdürlüğü’nce organize edilen futbol turnuvası Yenişehir semtindeki sporuyum Salonunda başladı. Turnuvada Emniyet Müdürlüğü’nün çeşitli şubelerinden oluşan 10 takım katılıyor. Turnuvada Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal’da  forma giydi.

Birimler arasında yapılan ve Mavi Takım: Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Hüseyin Turgut eğitim Merkezi Başkanı Ünal Bingül, Palandöken İlçe Kaymakamı Hamit Genç, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Bakır Özkan, Polis Derneği Temsilcisi Melih Kaya, Erzurumspor Antrenörü Alpaslan Topçu’dan oluştu.

Kırmızı Takım kadrosunda ise Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Nurettin Gökduman, Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı, Futbol Federasyonu Doğu Anadolu Bölge Temsilcisi Kemal Çoşkun, Erzurum Büyükşehir Belediy spor Teknik Direktörü Yavuz İncedal yer aldı.

Polis Okulu ve Polis Memurlarının desteği ile Şöhretler arasında yapılan maçı Kırmızı Takım, Mavi Takımı 6-4 yenmeyi başararak bir üst tura çıkmaya hak kazandı.

Birimler arası yapılan maçta forma giyen Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, “Polis teşkilatımızın 169. Kuruluş yılını kutluyoruz. Biz halka hizmet için varız. Bunun için fedakâr çalışmaları, uykusuz geceleri, her zor şartları göğüslemek zorundayız. Öyle de yapıyoruz. Kuruluş yıldönümünde birçok etkinliklerimiz var. Bunlardan bir tanesi de birimler arası futbol maçları. Bu birimler arası dayanışmayı güçlendiren bir etkinlik. Daha önce futbolda şöhretler maç yaptık. Daha sonra birimler arası finale kalanlar maçlarına devam edecek. Sağ olsun arkadaşlarımız da bizi yalnız bırakmıyorlar. Nice yıllara diliyorum ve şehit ve gazilerimizi de rahmetle anıyorum. Görevi başında bulunan kahraman polislerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.