SPOR Haber Girişi : 06 Nisan 2015 15:24

MASA TENİSÇİLER POLİSLER İÇİN MÜCADELE ETTİ

MASA TENİSÇİLER POLİSLER İÇİN MÜCADELE ETTİ
Polis Haftası nedeniyle düzenlenen Masa Tenisinde 300'ü aşkın sporcu mücadele etti.
Polis Haftası nedeniyle düzenlenen Masa Tenisinde 300'ü aşkın sporcu mücadele etti. 
Masa tenisçiler Polis Meslek Yüksek Okulu'nda polisler için mücadele etti. Erzurum Emniyet Müdürlüğü, GHSİM ve Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından geleneksel olarak düzenlenen Polis Haftası Masa Tenisi Müsabakaları büyük ilgi gördü.
4-5 Nisan 2015 tarihleri arasında Polis Meslek Yüksek Okulu Spor Salonu'nda Emniyet Teşkilatının 170.yıl dönümü anısına düzenlenen Polis haftası masa tenisi turnuvası minikler, yıldızlar, gençler kategorilerinde ferdi olarak yapıldı. Turnuvaya 314 lisanslı sporcu katıldı. Turnuvada dereceye giren sporcuları Erzurum İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk altın ile ödüllendirdi.
KARABÖRK VE TAŞKESENLİGİL GÖSTERİ MAÇI YAPTI
Polis Meslek Yüksek Okulu Spor Salonu'nda yapılan turnuvanın sonunda Erzurum İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil gösteri maçı yaptı. İki bürokratın masa tenisindeki yeteneği salondaki davetliler ve sporculardan alkış aldı. Erzurum Masa Tenisi İl Temsilcisi Ali Durmuş, Rekor katılımın gerçekleştiği turnuva Erzurum'da Masa tenisinin geldiği yeri gösterdiğini söyledi. Durmuş, "Masa tenisi o kadar büyüdü ve gelişti ki artık çevre illerden turnuvamıza sporcu gelmektedir. Erzurum'da Masa tenisi sporunun gelişmesinde desteklerini esirgemeyen Gençlik spor il müdürümüz Fuat Taşkesenligil ile Erzurum İl Emniyet Müdürümüz Kamil Karabörk'e teşekkür ederiz" dedi.
Turnuvaya Erzurum İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz, il Emniyet Müdür Yardımcısı Kamil Ersin Ersoy,İlyas Gelmez, Davut Okşak ile Şube müdürleri katıldı.
Etiketler : masa tenisi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.