SPOR Haber Girişi : 22 Ekim 2022 20:26

Maçın ardından konuştular

Maçın ardından konuştular
Erzurumspor FK Teknik Sorumlusu Serkan Zaimoğlu, deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada iki takımı da gösterdikleri performanstan dolayı kutlayarak, hakemlerin biraz daha dikkatli olması gerektiğini söyledi.

Spor Toto 1. Lig’in 10. hafta maçında Erzurumspor FK, deplasmanda Altay ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Erzurumspor FK Teknik Sorumlusu Serkan Zaimoğlu, değerlendirmelerde bulundu.

Serkan Zaimoğlu, “İki takım da zor bir süreçten geçiyor. Oyuncularımız hafta içerisinde çalıştıklarımızı yerine getirmeye çalıştı. İki takımı da gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ediyorum. İşimiz hakemler değil ama VAR’dan dönen bir pozisyon var, aynı pozisyonu Tuzlaspor maçında hakem bize vermişti. Hakemlerle çok işimizin olmasını istemiyoruz ama orada çok bariz bir penaltı var ve VAR’dan dönüyor. Hakemlerin biraz daha dikkatli olması lazım. İki büyük camiaya da yazık ancak kim hak ediyorsa hamleleri ona göre yapmaları lazım“ dedi.

SİNAN KALOĞLU: KAZANMAMIZ GEREKİYORDU

Altay Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, iç sahada 1-1 berabere kaldıkları Erzurumspor maçının ardından yaptığı açıklamada, kazanmaları gereken bir maç oynadıkları belirterek, ön bölgede daha becerikli olmaları gerektiğini söyledi. Kaloğlu, Altay taraftarına da teşekkür ederek, “Biz onlarla güçlüyüz” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 10. haftasında Altay, konuk ettiğin Erzurumspor FK ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Altay Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, değerlendirmelerde bulundu. Sinan Kaloğlu, “Kazanmak için sahaya çıkmıştık. Nitekim de bireysel hatadan yediğimiz gole kadar oyun olarak çok güzel şeyler yaptık. Pozisyonlarımız da vardı. Biraz daha becerili olabilseydik çok farklı bir maç olabilirdi. Golü yedikten sonra biraz demoralize olduk, kolay değil. Devre arasında yaptığımız değişikliklerle oyuna biraz daha ağırlığımızı koyduk. Pes etmedik. En önemli detay bu. Biz Altay Spor Kulübü olarak pes etmiyoruz. Biraz daha becerikli olmamız gerekiyor. Yine de golü bulduk. Maalesef iyi durumdayken Tolga’nın sakatlığı bizim için üzücü oldu. Oyuna sonradan giren genç oyuncularımız ellerinden geleni yaptılar. 1 puanı aldık, kazanmamız gerekiyordu. Bu konuda üzgünüz. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ön bölgede daha becerikli olmamız gerekiyor. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Maçın başından sonuna kadar bizi desteklediler. Biz onlarla güçlüyüz. İnşallah sezonu iyi yerde bitireceğiz. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Sakaryaspor maçına iyi hazırlanıp kazanmaya gideceğiz” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.