ERZURUM Haber Girişi : 03 Nisan 2015 12:50

Lojistik Köy'de ikinci etap başlıyor

Lojistik Köy'de ikinci etap başlıyor
Erzurum Palandöken Lojistik Köyü birinci etap proje çalışmasının tamamlanmasının ardından, ikinci etap inşaat işleri ve demiryolu bağlantılarının yapımına başlanıyor.
TÜRKİYE'DE yapılması planlanan 19 Lojistik köy merkezinden biri olan ve 2016 yılı sonu itibariyle tamamlanması hedeflenen, 360 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan, Erzurum Palandöken Lojistik Köyünün hizmete girmesiyle, Erzurum'un bölgenin önemli lojistik merkezlerinden birisi haline gelmesi ve aynı zamanda şehir, bölge ve ülke ekonomisine önemli katma değer kazandırması bekleniyor.
LOJİSTİK köy inşaatında birinci etabın tamamlandığını, ikinci etap proje ve ihale sürecinin hızlı ilerlediğini ve Nisan ayı içinde ihale ilanına çıkılacağını belirten Vali Dr. Ahmet Altıparmak, "Lojistik köyleri bulundukları çevrenin ekonomik kalkınmasına önemli katkılarda bulunuyor. Erzurum ekonomisine de etkisi fazla olacaktır. Bu bizim için önem arz eden ve sürekli takibinde olduğumuz bir yatırımdır"dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.