GÜNCEL Haber Girişi : 06 Ağustos 2015 11:14

Liste avantajı "abi"lerde

Liste avantajı
Erken seçim beklentisi, AK Parti'nin "üçüncü dönem" kriterine takılan ağır toplarını harekete geçirdi...
 Eskiler yeniden sahneye çıkacak
ÖNCELİKLE başlıktaki "abi"ye bir açıklama getirelim. Buradaki "abi" ibaresinin, Paralel Yapı'nın içindeki "abi"lerle  yakından uzaktan alakası yoktur. Dolayısıyla muhtemel bir erken 
seçimde, AK Parti'de hazırlanacak yeni listeye damgasını vurmak isteyen "abi"ler,  Paralelci olanlardan değil. Misal o "abil"er, Bülent Arınç, Beşir Atalay, Binali Yıldırım, Recep Akdağ, Ömer Çelik, Mehdi Eker, Faruk Çelik ve Ali Babacan gibi isimler...olduğu görüşünde birleştiler.
Siyasetin garip cilveleri
KASIM'DA yapılması ön görülen erken genel seçimde, bugün AK Parti'den  milletvekili olan onlarca yeni isim liste dışı kalacak. Bu kapsamda muhtemeldir ki, 
Erzurum listesi de alt üst olacak. Peki bu durumda Erzurum'dan bugün milletvekili olan kimler taca çıkarılacak? Bu sorunun cevabını şimdiden vermek mümkün değil. Ancak görünen o ki, Kasım'da olması kuvvetle muhtemel bir erken seçim, bazılarının hevesini kursağında koyacak, kimilerine de yeniden kırmızı plaka imkanı sunacak.
Siyaset böyle bir şey işte...



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.