ERZURUM Haber Girişi : 27 Şubat 2017 11:48

Lezzetleri buluşturan mekân Kebabın Asırlık Tadı Adanalı Hasan Kolcuoğlu

Lezzetleri buluşturan mekân Kebabın Asırlık Tadı Adanalı Hasan Kolcuoğlu
Erzurum'da Akdeniz mutfağı ve kebap denildiğinde akıllara ilk gelen mekânlardan olan Adanalı Hasan Kolcuoğlu Restoran bir asırlık tecrübe ve lezzet fırtınasına Antep, Diyarbakır ve Urfa lezzetlerini de ekledi.
Palandöken/Özel
Ramazan KARATAŞ
Akdeniz ve Güney Doğu mutfağını Erzurum'a getiren Kolcuoğlu müşterilerine hizmette sınır tanımıyor. 
2014 yılında  Erzurum' u Adana Metre Kebabıyla tanıştıran Adanalı Hasan Kolcuoğlu Restoran  bölgenin en büyük restoranı olma özelliğini devam ettiriyor.  Kolcuoğlu aynı zamanda düğün, nişan, sünnet şöleni ve müşteri isteğine göre 5 kişiden 500 kişiye kadar kokteyl veya kahvaltı menüleri sunuyor.Toplantı, düğün, nişan ve kokteyl menüleri sosyal program müşterinin  istek talep ve bütçesine göre düzenleniyor.



Restorant'ta Antep'in sarımsaklı lahmacunu ve katmeri, Urfa'nın isotlu  lahmacunu, Diyarbakır Dağkapı'nın ciğeri  ve Anavarza'nın sağlık ve lezzet dolu mezeleri Adana mutfağı ile harmanlanarak misafirlere ikram ediliyor.
İşletme sahibi  Ferhat Binici  yoğun istek ve talep üzerine Adanalı Hasan Kolcuoğlu Restoranımızın  menüsüne ek olarak  Antep , Urfa ve Diyarbakır mutfağını bilen ustalarımızla tam bir füzyon mutfağı oluşturduk. Adanalı Hasan Kolcuoğlu Restorantımıza gelen müşterilerimiz    Antep'in sarımsaklı lahmacunu ve katmerini, Urfa'nın isotlu  lahmacununu, Diyarbakır Dağkapı'nın ciğerini, Anavarza'nın sağlık ve lezzet dolu mezelerini  afiyetle  yiyebilirler'' dedi.



Kolcuoğlunun bir asırlık tecrübesinin olduğunu söyleyen Ferhat Binici 1910 yılı Adana sebze halinde seyyar bir tezgah üzerinde başlayan bu serüven günümüzde  Türkiye içinde 70 restorana ulaşmış Avrupa ve Ortadoğu'da hızla yayılmaya başlamıştır. Bizde Kolcuoğlu Erzurum olarak bu tecrübenin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz'' dedi.
Bölgenin en büyük restoranına sahip olan bu tesisimizde OPET akaryakıt, Aygaz LPG istasyonu ve market bulunmakta ayrıca restoran müşterileri için ücretsiz araç yıkama hizmeti verilmektedir.
Çat Yolu üzerinde TOKİ bitişiği Transtur OPET İstasyonu yanında hizmet vermeye devam eden  Adanalı Hasan Kolcuoğlu Restoran'ın Transtur firmasıyla yaptığı franchise sözleşmesiyle hızla büyümeye başladığını belirten  Binici, ''Büyükşehirlerdeki mevcut şubelerimize  ek olarak  Erzurum merkez şube, Ordu, Samsun, Kocaeli ve İzmir şubeleri yıl içerisinde açılacaktır'' diye konuştu.



Ferhat Binici konuşmasında, ''Çat Yolu üzerinde Transtur OPET İstasyonumuz yanında hizmet veren bu restoranımız düğün, nişan, sünnet şöleni ve müşteri isteğine göre 5 kişiden 500 kişiye kadar kokteyl veya kahvaltı menüleri de sunmaktadır.Toplantı, düğün, nişan ve kokteyl menüleri sosyal program müşterinin istek talep ve bütçesine göre düzenlenmekte ve restoran müşterileri için ücretsiz araç yıkama hizmeti verilmektedir'' dedi.

Antep , Urfa ve Diyarbakır mutfağını bilen ustalarımızın  maharetli ellerinde pişirilen yemeklerimizi  tecrübeli ve güler yüzlü personelimizin sunumuyla hizmetten ve kaliteden ödün vermeden  damak tadına önen veren müşterilerimize ikram ediyoruz. Nezih mekanımızda hoş vakit geçirmek isteyen  tüm misafirlerimizi bekliyoruz'' dedi.
Etiketler : lokanta
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.