ERZURUM Haber Girişi : 12 Mart 2015 23:55

Kâmil Koç seferleri başladı

Kâmil Koç seferleri başladı
Türkiye'nin karayolu taşımacılığında lider firmaları arasında bulunan Kamil Koç, artık Erzurum yollarında. Dün ilk seferlerine başlayan firmanın tanıtımı Erzurum Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde düzenlenen kokteylle gerçekleştirildi.
Türkiye'de 89 yıldır karayolu taşımacılığı yapan Kamil Koç, dün Erzurum seferlerine başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Kamil Koç Genel Müdürü Kamil Erdoğan, Karagül Holding Yönetim Kurulu Başkanı Menderes Karagül, Yusuf Ziya Arpacık, Kamil Koç Doğu Anadolu bölge Müdürü Murat Aktüylü, sanatçı İbrahim Erkal ve çok sayıda davetlinin katıldığı kokteyle tanıtımı yapılan firma Erzurum'dan Türkiye'nin dört bir tarafına yolcu taşımacılığı yapacak. 
Bu anlamlı günde Erzurum'da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Kamil Koç Genel Müdürü Kemal Erdoğan, "Çalışmalar süresince ticari kaygılarını bir tarafa bırakıp zamanlarını bölge için seferber eden Karagül ailesine teşekkür ediyorum"dedi. Erzurumlulara daha iyi hizmet verebilmek için gece-gündüz çalışacaklarını belirten Erdoğan, "Güvenlik ve kalite standartlarımızı yenilikçi bir anlayış ile sürekli geliştirirken hizmetlerimizi, Türkiye genelinde yaygınlaştırmak için yoğun bir gayret gösteriyoruz. Bu anlamda hızlı bir büyüme gösterdiğimiz 2015 yılında sefer düzenlediğimiz illere Erzurum'u eklemekten dolayı çok mutluyuz. İlk etapta Erzurum'dan seferlerimizde yolcularımıza,  yol arkadaşı olarak güzel, rahat bir yolculuk deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz. Erzurum seferlerimiz tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun Değerli Erzurum halkı bu konforu hak ediyor."dedi
Palandöken
Etiketler : kamil koç
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.