SPOR Haber Girişi : 15 Nisan 2024 10:04

Kutlu,Kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz

Kutlu,Kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz
​​​​​​​Trendyol 1. Lig'in 30. haftasında bugün Sakaryaspor’u konuk edecek olan Erzurumspor'da hedef 3 puan.

Önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Teknik Direktör Hakan Kutlu, "Bizim açımızdan bu sezon için belirleyici bir maç olacak. Kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Trendyol 1. Lig'in 30. haftasında Erzurumspor FK, bugün saat 17.00'de Kazım Karabekir Stadyumu’nda Sakaryaspor ile oynayacak. Ligde oynadığı 29 maçta 11 galibiyet, 10 beraberlik, 8 mağlubiyetle topladığı 40 puan ile 10. sırada yer alan mavi-beyazlılar, Sakaryaspor maçı için mutlak 3 puan hedefiyle sahaya çıkacak. Erzurumspor, ligde rakip filelere 28 kez gol atarken, kendi kalesinde 25 gol gördü. Sakaryaspor ise 29 maçta 14 galibiyet, 8 beraberlik ve 7 mağlubiyet sonucu ile 50 puanla dördüncü sırada yer alıyor.

Mavi-beyazlı takımın Sakaryaspor ile oynayacağı maçın biletleri de satışa çıktı. Erzurumspor FK’dan yapılan açıklamada, “Sakaryaspor maçı biletleri satışta. Kazım Karabekir’de buluşuyoruz. Giy formanı, tak atkını bu önemli karşılaşmada takımını yalnız bırakma” denildi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.