SPOR Haber Girişi : 25 Aralık 2023 23:26

Kutlu: İlk yarıda hak ettiğimiz puan, 19'un üzerinde olmalıydı

Kutlu: İlk yarıda hak ettiğimiz puan, 19'un üzerinde olmalıydı
Trendyol 1. Lig’in 17. haftasında Erzurumspor FK, deplasmanda karşılaştığı Eyüpspor’a 3-0 mağlup oldu.

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, 3-0’lık skorla mağlup oldukları Eyüpspor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, “Aslında ilk yarıda hak ettiğimiz puan ve oyun, 19 puanın üzerinde olmalıydı. İnşallah ligin ikinci yarısında kampta iyi çalışıp, ikinci yarıyı güvenli yerde tamamlarız” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 17. haftasında Erzurumspor FK, deplasmanda karşılaştığı Eyüpspor’a 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. İlk olarak şehitleri anıp ailelerine ve ülkeye baş sağlığı dilekleriyle sözlerine başlayan Kutlu, sonrasında maçı değerlendirdi. Kutlu, “Aslında oyunun ilk 10-15 dakikası hariç iyi bir duruş sergiledik. İstediğimiz gol pozisyonlarını da yakaladık. Golle sonuçlandırabileceğimiz, yüzde yüze yakın pozisyonlarımız vardı. Rakibimize az sayıda gol pozisyonu verdik. Özellikle ikinci yarıda 2 tane pozisyona girip 2 tane gol buldular. Eyüpspor’un en az pozisyona girdiği maçtı. Ligin ikinci yarısında kampta iyi çalışacağız. Aslında ilk yarıda hak ettiğimiz puan ve oyun, 19 puanın üzerinde olmalıydı. İnşallah ligin ikinci yarısında kampta iyi çalışıp, ikinci yarıyı güvenli yerde tamamlarız” diye konuştu.

KEREM YAVAŞ: İYİ BİR İLK YARI GEÇİRDİK, HEDEFLEDİĞİMİZ YERDEYİZ

Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, 3-0 galip geldikleri Erzurumspor FK karşılaşmasının ardından, “Oyuncularımızı tebrik ediyoruz, iyi bir ilk yarı geçirdik. Planladığımız, hedeflediğimiz yerdeyiz. Bunu da devam ettireceğimizi düşünüyoruz” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 17. haftasında Erzurumspor FK’yı 3-0 mağlup eden Eyüpspor, sezonun ilk yarısını liderlikle tamamladı. Karşılaşmanın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, “Bu maç bizim için birkaç açıdan önemliydi. Hem geçen hafta aldığımız mağlubiyetin etkilerinden kurtulduğumuzu görmek, hem ligi 1. pozisyonda bitirebilmek hem de rakiplerimizin puan kaybettiği haftada farkı da açabilmekti. Bunu başardık. Başından sonuna hakim taraf bizdik. Oyunun yönünü, ritmini genel olarak biz kontrol ettik. Sonuç daha da farklı olabilirdi. Sadece ilk devrenin son 10 dakikası oyun tempomuz düştü. İkinci devre bunu da düzelterek çıktık. Skoru da bulduktan sonra bizim için rahat bir maç oldu. İlk devreyi bitirdiğimiz pozisyondan mutluyuz ama bu bize sorumluluk da getiriyor. Bunu koruyup, gerekirse de artırıp devam etmek istiyoruz. Bunun için şimdi kısa bir tatil var. Ondan sonra devre arası kampı yapacağız. Daha sonra ligi bu pozisyonda sonuçlandırmak için çalışıp tekrar ligi bekleyeceğiz. Oyuncularımızı tebrik ediyoruz, iyi bir ilk yarı geçirdik. Planladığımız, hedeflediğimiz yerdeyiz. Bunu da devam ettireceğimizi düşünüyoruz” diye konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.