EKONOMİ Haber Girişi : 14 Nisan 2011 01:34

Kutlu Doğumun Sembolü olan Gül, İlk kez Vali Atış a verildi

Kutlu Doğumun Sembolü olan Gül, İlk kez Vali Atış a verildi

Kutlu Doğum haftası nedeniyle adana İl Müftüsü İsmail Canbolat, Kutlu Doğumun sembolü olan ilk Gülü Vali İlhan Atış’a takdim etti.

Adana Müftüsü İsmail Canbolat, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri hazırlık çalışmaları kapsamında Emekli Müftü Mehmet Barış, Şube Müdürü Nurettin Koçak ile birlikte Vali İlhan Atışı makamında ziyaret ederek, hafta boyunca yapılacak olan programlara davet ettiler.
İl Müftüsü Canbolat, Vali Atışa’a Kutlu Doğum Haftasında yapılacak programlar hakkında bilgi verdi.
Kutlu Doğum haftasının dolu dolu kutlanacağını belirten Canbolat, İslam alemi için önem taşıyan haftalardan bir tanesi de Kutlu Doğum Haftası dır. Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenleyeceğimiz programlara tüm Adanalı halkımızı bekliyoruz dedi.
Kutlu Doğum Haftası’nın Müslüman alemi için büyük önem taşıdığını vurgulayan Vali Atış; “Peygamber Efendimizin söylediklerinin en iyi şekilde anlam kazandığı bu haftada düzenlenen programlarla halkımız aydınlanıyor. Bu nedenle düzenlenen programlara halkımızın katılımı çok önemlidir. Programlarınızın başarılı geçmesini diler, Müftülüğünüzün yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarette İl Müftüsü İsmail Canbot, Vali Atış’a ziyaretin anısına Kutlu doğum sembolü olan   Gül ve Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları’ndan olan Kur’an-ı Kerim ve Meali ,Peygamberimizin Merhameti,‘Kur-an’dan Öğütler’ adlı kitapları hediye etti.


Haber: Ahmet TOKDEMİR-Adana İl Müftülüğü