ERZURUM Haber Girişi : 08 Aralık 2015 07:57

Kütahya Porselen'den Erzurum'a ikinci Mağaza

Kütahya Porselen'den Erzurum'a ikinci Mağaza
Kütahya Porselen Erzurum Satış Mağazası, Yakutiye ilçesinde törenle hizmete açıldı. Açılışa Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut katıldı.
Palandöken/Erzurum
H.İbrahim KELEŞ
Ayazpaşa Caddesi'ndeki mağazanın açılış törenine Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Kaymakamı Ahmet. N. Helvacı, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut,  Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Semra Güral Sürmeli, Kütahya Porselen Genel Müdür Rüştü Düvel ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelesi Erzurum Müftü Vekili Celal Büyük'ün duası eşliğinde kesildi. Vali Altıparmak, işyerinin Erzurum'a hayırlı olması temennisinde bulundu.
Mağaza sahibi Ahmet Gölleroğlu, işyerinde Kütahya Porselen'in özel ve butik olmak üzere bütün ürünlerini bulunduracaklarını söyledi. Mağazalarındaki ürünlerin modern ve iddialı tasarımlardan oluştuğunu belirten Gölleroğlu, "Mağazamızda herkesin kendi zekine özgü ürünleri bulacağına inanıyorum. Züccaciyeden hediyelik ev eşyasına, genç kızların çeyizlik alışverişlerine kadar geniş bir yelpazede hizmet verecek ve zengin bir sunum sergileyeceğiz" dedi.
"Erzurum ilgiyle takip ettiğim, çok sevdiğim bir şehir" diyen Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Semra Güral Sürmeli, uzun yıllar sonra Erzurum'a geldiğini, şehri çok gelişmiş ve değişmiş bulduğunu söyledi. Bu değişimin oldukça sevindirici olduğunu belirten Sürmeli, "Şehirlerin gelişmişliği ülkelerin politikalarının da bir yansımasıdır. Bu yansımaların olduğu şehirlerde de bizim Kütahya Porselen olarak büyüyor olmamız, ürünlerimizi Kütahya'da üretip buralara kadar getirebiliyor olmamız çok önemli" diye konuştu.

Etiketler : vali
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.