Haber Girişi : 31 Ekim 2016 08:42

Kuklalar Başkanlık Sitemiyle Açığa Çıkacak

Kuklalar Başkanlık Sitemiyle Açığa Çıkacak
İçinde bulunduğumuz durum, büyük riskleri ve büyük fırsatları barındırıyor. Süreci doğru okuya bilirsek ciddi sonuçlar alırız. Son 300 yıldır kurumsallaşan Küresel şeytani akıl, gelecek analizleri ile biz ise geçmişi tarif ile yön ve yol arıyoruz.
Uluslararası siyasette bir olay, planlanmadan önce analiz edilmeli, olay olduktan sonra yapılan analizler fayda getirmez.
Türkiye'de Başkanlık için referandum ihtimali gündeme geldi. Küresel şeytani akıl süreci nasıl sabote edebiliriz derdinde... Kendilerini seçilmiş olarak dünyanın ve ülkelerin idaresinde sorumlu görenlerinTürkiye ile hesabı bitmedi,bitmeyecek.
Türkiye'de siyasette malesef, Doğan görünümlü Şahin misali; Bedeni Türk ama beyni İngiliz, Alman, Rus, Abd formatlılar var. Bu tip insanların beynine, erken davranan kendi formatını atıyor.İstihbari ve finans desteği ile yükseltip meydana sürüyorlar.
Küresel şeytani aklın dünya genelinde,  ülkelerin sevk ve idaresinde sıklıkla kullandıkları yöntemler;
-Darbe
-Terör
-Şantaj
-Satınalma
-Formatlama
Başkanlığın gündeme gelmesine paralel olarak Finans terörü ve Ülke elden gidiyor üzerinden algı yönetimi ile hadi sokağa çağrısı peşindeler. Bölgedeki planları ile Türkiye'nin Milli planları örtüşmüyor.Bu nedenle Türkiye'yi kontrol altına alma çabasındalar.
Türkiye'de kamu da ve siyaset de,Türk görünümlü, Alman, İngiliz, Abd kuklaları Başkanlık süreci başarıyla sonuçlanırsa açığa çıkacaklar.
Türkiye tam bir savaşın içinde. Finans, Terör, Siber, İstihbarat, Kitle Kışkırtma ile kaos için tüm güçlerini kullanıyorlar. Siyaset ve Ticaret de şahsi menfaat peşinde olanlara dikkat etmeliyiz. Fetö'den arınmaya çalışırken aynı oyunun farklı versiyonları sahnelenebilir. Küresel şeytani akıl elde para kesesi satılık insan peşinde...
Türk İnsanı, vatandaş olarak oyunun farkında ama Okullarda gerçek tarih öğretilmediği için millet Cumhurbaşkanımız'ın söylediği doğruları ve Türkiye'nin ne yapmaya çalıştığını anlayamıyor. Dünya'da olup bitenden habersiz insanımız çok, dikkatli olunmalı.
Bilmediğiniz şeyler sizi üzmez ancak öğrenmenin dönüşü yoktur. Sınırları aşmak da aşmamak da insanın elindedir.
Bizim Kurtuluş savaşımızda tüm Kuvva-yi Milliye"ler birleşti...Kurtuluş savaşında birbiri ile değil birleşip düşmana saldıran Kuvva-yi Milliye ruhuna ihtiyacımız var.
Etiketler : yıldıray
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.