EKONOMİ Haber Girişi : 19 Mart 2022 07:06

KUDAKA’dan 7 projeye teknik destek

KUDAKA’dan 7 projeye teknik destek
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) 2022 Yılı Teknik Destek Programı 1. dönem başvuruları değerlendirme süreci tamamlandı.

Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği hükümleri uyarınca teknik destek almaya hak kazanan projeler de belli oldu.

Ajanstan yapılan açıklamada, 2022 Yılı Teknik Destek Programı birinci dönemine toplam yedi başvurunun yapıldığı bildirildi. Değerlendirme sürecinin ilk aşaması olan ön inceleme sürecinde, projelerin idari ve uygunluk kontrolleri yapıldığı ve yedi başvurunun da ön incelemede uygun bulunarak teknik ve mali değerlendirme aşamasına geçildi.

Teknik Destek başvurularından toplam 65 ve üzerinde puan alanları başarılı olduğu değerlendirme sonuçlarına göre, başarılı olan toplam 7 proje destek almaya hak kazandı.

KUDAKA, başvuru sahiplerinin en geç on iş günü içinde sözleşmeyi imzalamak üzere proje sahiplerini ajansa davet etti.

Öte yandan sözleşme imzalamaya hak kazananların beraberlerinde getirmesi gereken zorunlu belgeler de açıklandı;

1. Teknik Destek Talep Formu

2. Destekleyici Belgelerin asılları

* Başvuru Sahibi Karar Belgesi

* Ortak Kuruluş Karar Belgesi (varsa)

* Teknik Şartname

* Proforma Fatura

* Eğitmen/Danışman Özgeçmişleri

* Eğitim Müfredatı (eğitim varsa)

Yukarıda sayılan belgelerin sözleşme imzalanabilmesi için gerekli olduğu, asıllarının veya aslına uygun nüshalarının Ajansımıza getirilmesi gerektiği kamuoyuna saygıyla duyurulur.

KUDAKA 2022 Yılı Teknik Destek Programı 1. dönem programından, Erzurum Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “Fikirlerimi Tescilliyorum”, Demirözü Belediye Başkanlığı’nın “Eko-Turizmin Rotası Demirözü”, Bayburt Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün “Etkili İletişim ve Protokol Kuralları Eğitim Projesi”, Bayburt Üniversitesi’nin “Projelendirilmemiş Fikir Kalmasın” ile “Coğrafi İşaret ile Bayburt Gelişiyor”,  Palandöken Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü’nün “Oyun Terapisi” ve ATA Teknokent A.Ş.’nin “Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğrencilerine Dijital Dönüşüm Yetkinliklerinin Kazandırılması” projeleri destek almaya hak kazandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.