ASAYİŞ Haber Girişi : 14 Haziran 2023 07:10

Korkunç cinayet

Korkunç cinayet
Erzurum'da bir kişi kafasına vurularak öldü. Olayla ilgili Gürcistan uyruklu eşi ile bir kişi gözaltına alındı.

Erzurum’un Aziziye ilçesi kırsalında Ayhan Avcı (47) isimli şahıs, öldürülmüş halde bulundu. Kendisine ait arazideki kulübede cansız bedeni bulunan Avcı’nın Gürcistan uyruklu eşi P.A. ile bir erkek arkadaşı F.Ö. şüpheli olarak gözaltına alındı.

Erzurum’un Aziziye ilçesi Kahramanlar köyünde cansız bedeni bulunan Ayhan Avcı (47) isimli şahsın ölüm sebebiyle ilgili soruşturma başlatıldı

Kahramanlar köyündeki bir kulübede cansız bedeni bulunan Avcı’nın ölümü ile ilgili jandarma, şüpheli olarak Gürcistan uyruklu eşi P.A. ile erkek arkadaşı F.Ö.'yü gözaltına aldı.

Erzurum merkezde ikamet eden ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen Ayhan Avcı'nın kafasına vurulan darbelerle öldürüldüğü ifade edildi. Jandarma ekipleri aldıkları ihbarla cinayet hakkında detaylı soruşturma başlattı. Ayhan Avcı’nın Gürcistan uyruklu eşi P.A. ile ölmeden önce yanlarında bulunan erkek arkadaşı F.Ö. şüpheli olarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.