EKONOMİ Haber Girişi : 27 Mayıs 2011 16:27

Kocaeli Aile İrşad Bürosundan Hanımlara Özel Program

Kocaeli Aile İrşad Bürosundan Hanımlara Özel Program

Kocaeli İl Müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu, İzmit Anadolu İmam Hatip Lisesi ile birlikte “İzmit Fevziye Camii’nde hanımlara özel mevlit programı düzenledi.

Ayrıca Sümeyra Hatun Kız Kur’an Kursu Öğreticisi ve öğrencileri ile birlikte İzmit Huzurevi’ne bir ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarete İl Müftü Yardımcısı Mehmet Çabuk da iştirak etti. Huzurevi sakinleriyle yapılan sohbette neşeli dakikalar yaşandı. Huzurevi sakinleri, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu’nun Yunus Emre Kültür Salonu’nda yaptığı etkinlik, protokol ve halktan büyük ilgi gördü. Program Kuran’ı Kerim tilaveti ve mealinin okunmasıyla başladı. Ardından Din Hizmetleri Uzmanı Aysel Demirci “Rahman’ın Merhametiyle Yoğrulan Annelik” konulu bir konuşma yaptı. Program sinevizyon gösterisi ve şiir dinletileriyle devam etti.

Günün anısına Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan bayan personele Din Hizmetleri Uzmanı, Vaizler ve Kur’an Kursu Öğreticileri tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından Dr. Hafsa Fidan’ın “Değişen Dünyada Kadın” adlı kitabı hediye edildi.