ASAYİŞ Haber Girişi : 28 Mayıs 2014 14:03

KOCA DEHŞETİ

KOCA DEHŞETİ

Karaçoban İlçesi Bağlar Mahallesi’nde 35 yaşındaki Ahmet P. tartıştığı eşini av tüfeğiyle vurdu. Talihsiz kadın olay yerinde yaşamını yitirdi.

Karaçoban’da yaşayan Cengiz Polat, mahkemenin evden uzaklaştırma kararına rağmen 5 çocuk annesi eşi Ferinaz Polat’ı av tüfeği ile vurarak öldürdü.

Eşinden her fırsatta dayak yiyen 5 çocuk annesi 32 yaşındaki Ferinaz Polat, eşinden şikayetçi oldu. Mahkeme kararıyla evden uzaklaştırılan Cengiz Polat ise akşam saat 21: 00 sıralarında eve gelerek kendisini şikayet eden eşiyle tartışmaya başladı. Eşini önce tekme tokat döven Cengiz Polat, daha sonra  av tüfeğini alarak eşine kurşun yağdırdı. Vücuduna 2 kurşun isabet eden talihsiz kadın olay yerinde yaşamını yitirdi.

İŞ YÜZÜNDEN SIK SIK TARTIŞIYORLARDI

Olay yerinde yaşamını yitiren Ferinaz Polat’ın cesedi otopsi için Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Talihsiz kadının yakınları, işsiz olan Cengiz Polat’la eşi Ferinaz Polat’ın sık sık tartıştıklarını belirterek, "Her fırsatta iş yüzünden tartışıyorlardı. Cengiz Polat son zamanlarda eşine şiddet uyguluyordu. Bu yüzden evden uzaklaştırma cezası bile almıştı. Son olarak dün yine tartışmışlar ve tartışma sonucunda talihsiz kadını av tüfeğiyle vurarak öldürmüş"dediler

Otopsi yapıldığı sırada hastane önünde bekleyen Ferinaz Polat’ın yakınları sinir krizi geçirdi. 

Levent AKPINAR-Palandöken