GENEL Haber Girişi : 18 Şubat 2019 10:10

Kızılay'da coşkulu seçim

Kızılay'da coşkulu seçim
Erzurum genelinde yaptığı hayır ve yardım işleriyle adını ülke genelinde duyurmayı başaran Kızılay Erzurum Şubesi, geçtiğimiz cumartesi günü seçimli genel kurul yaptı.

Kızılay'ın efsane başkanı merhum Mithat Turgutcan'dan boşlan koltuğa üç yıl önce seçilen Hüseyin Bozhalil, ikinci üç yıl için üyelerin güven oyuna başvurdu.
Büyükşehir Belediyesi'ne ait İbrahim Erkal Kültür Merkezi'nde yapılan genel kurula, her kesimden yoğun bir katılım oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'ın da birer konuşma yaptığı toplantıda Kızılay Erzurum Şubesi'nin üç yıllık faaliyetleri anlatıldı ve üyelerden yeni üç yıl için güven oyunu alındı.
İşte Kızılay Erzurum Şubesi'nin yeni yönetim kurulu üyeleri: Hüseyin Bozhalil (Başkan), Mehmet Şener, Bedrettin Turhan, Fuat Daştan, Hakan Koçak, Nazif Ceyran, Hasan Şahin, Kerim Yılmaz, Aziz Terzi, Ali Teymur ve Emrullah Yakut.
Denetim Kurulu: Orhan Akgüloğlu ve Zihni Tekman
Üst Kurul Delegeleri: Hüseyin Bozhalil, Fuat Daştan, Bedrettin Turhan ve Mehmet Şener...           
Berna KARATAY - Palandöken
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.