ASAYİŞ Haber Girişi : 16 Ocak 2014 08:21

Kız meselesine 5 yıl hapis cezası

Kız meselesine 5 yıl hapis cezası

Horasan İlçesinde liseli öğrenciler ile bir grup arasında kız meselesi yüzünden çıkan kavgada iki öğrenciye bıçaklayarak yaralayan 21 yaşındaki Mesut G. 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.Erzurum’un Horasan İlçesinde liseli öğrenciler ile bir grup arasında kız meselesi yüzünden çıkan kavgada iki öğrenciye bıçaklayarak yaralayan 21 yaşındaki Mesut G. ‘bıçaklama nitelikli yaralamak ve tehdit’ suçlarından tutuklu yargılandığı Erzurum 3. Ağır Ceza Mahkemesinde 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre, bıçaklama olayı 26 Şubat 2013 günü Horasan İlçesinde meydana geldi. ‘kız meselesi’ yüzünden Kenan Ş., Halil İbrahim K.’ya saldırarak cebinden çıkardığı ekmek bıçağı ile çeşitli yerlerinden yaraladı.

Erzurum 3. Ağır Ceza Mahkemesinde bu gün görülen karar duruşmasında tutuksuz yargılanan Mesut G.,’O gün  kız meselesi yüzünden arkadaşlarla tartıştım, bir an sinirlenince bıçağı çıkartıp rast gele savurdum. Pişmanım’ dedi.

Mahkeme heyeti tutuksuz yargılanan Mest G. Hakkında ‘Bıçakla Nitelikli Yaralamak’ ve ‘Tehdit’ suçlarından 5 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Tutuklu yargılanan Mesut G.’nin ceza evinde yattığı süreyi dikkate alarak verilen hükümle birlikte tahliyesine karar verdi.

Cem BAKIRCI/PALANDÖKEN