GÜNDEM Haber Girişi : 20 Ocak 2016 21:24

Kış sporlarında geleceğe yatırım

Kış sporlarında geleceğe yatırım
Spora ve sporculara verdiği önemle bilinen Büyükşehir Belediyesi geleceğin usta kayakçılarının yetişeceği Kış Spor Okulları'nı Palandöken'de hizmete açtı.
Spora ve sporculara verdiği önemle bilinen Büyükşehir Belediyesi geleceğin usta kayakçılarının yetişeceği Kış Spor Okulları'nı Palandöken'de hizmete açtı. Büyükşehir Belediyesi'nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği Kış Spor Okulları'nda uzman kayak hocaları nezaretinde her hafta farklı 350 öğrenciye verilen eğitimin sonunda toplam 5 bin öğrenci bu yıl kayak sporunu öğrenmiş olacak.

PALANDÖKEN Kayak Merkezi Gondol Lift Tesisleri'nde düzenlenen etkinlikte konuşan Başkan Sekmen," İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediğimiz Kış Spor Okulları kapsamında eğitim kurumları tarafından belirlenen 350 öğrenciye, toplam 5 gün, 15 uzman kayak hocası nezaretinde kayak dersi veriyoruz. Her hafta farklı farklı 350 öğrenciye verilen eğitimin sonunda toplam 5 bin öğrenci bu yıl kayak sporunu öğrenmiş olacak. Çocuklarımıza ulaşım, kayak malzemesi, yemek ve birçok hizmeti ücretsiz olarak sağlıyoruz. Yeteneği olan gençlerimiz, Palandöken Dağı'nın kaliteli kar ve pistlerinde geleceğin usta kayakçıları olmak için adeta birbirleriyle yarışıyor. Ümit ediyoruz ki, gelecekte dünyaca ünlü kayakçılar bu yavrularımızın arasından çıkacak" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.