EKONOMİ Haber Girişi : 29 Eylül 2010 00:57

Kırşehir Müftülüğünden Kur'an Kursu Öğreticierine Seminer

Kırşehir Müftülüğünden Kur'an Kursu Öğreticierine Seminer

Kırşehir İl Müftülüğü Kur'an kurslarında kalitenin yükseltilmesi, eğitimin daha verimli hale getirilmesi amacıyla Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik 28 Eylül 2010 Salı günü saat:08:30’da bir seminer düzenlendi.

Düzenlenen seminere Kur'an Kurslarında görev yapan öğreticiler katıldı. Kur’an Kurslarının önemi ve fonksiyonu hakkında bilgi veren İl Müftüsü Mustafa BALIK, Kur’an Kurslarında görev yapan öğreticilerin görev yaptıkları mahallelerinde fakir ve kimsesiz vatandaşlarla da ilgilenmelerini istedi. “Görevinizi severek yapın,kursa gelenlere karşı kaba ve kırıcı davranmayın. Kursa gelen kursiyerlerden yaşı sizlerden büyük olanlara karşı saygıyla, yaşı sizlerden küçük olanlara ise sevgiyle davranın. İnsanlara karşı sevgiyle ve hoşgörüyle muamele edin. Ayrıca Din Hizmetlerinin yaygın eğitim kapsamında yer alan Kur’an Kurslarının eğitim ve öğretimde dini canlandırmada fevkalade önemli faaliyetlerde bulunduğunu hatırlatan Müftü Mustafa BALIK, bu sevinç ve aksiyon ile hizmetlerini daha da canlandıracağını ifade ederek öğreticilerin görevlerinde üstün gayret ve başarı beklediğini söyledi.

 

Daha sonra seminer katılan Kur’an Kursu öğreticilerine Diyanet İşleri başkanlığı tarafından hazırlanan Eğitim Materyal CD’leri izlettirildi