SİYASET Haber Girişi : 23 Şubat 2015 08:51

Kılıçdaroğlu: Tüm Erzurum Çat'ı konuşuyor

Kılıçdaroğlu: Tüm Erzurum Çat'ı konuşuyor
En başarılı belediyelerin CHP'li belediyeler olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, "Erzurum'da tek belediyemiz var Çat Belediyesi. Küçük bir belediye ama 6 ayda Çat'ın çehresi değişti. Tüm Erzurum Çat'ı konuşuyor.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ'da düzenlenen Sosyal Demokrat Belediyeler Birliği (SODEM) toplantısına katıldı. Kılıçdaroğlu toplantıda, CHP'li belediyelerin en başarılı belediyeler olduğunu söyledi.
Toplantıda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sizler Türkiye'nin en başarılı belediye başkanlarısınız. Hepinizle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Tüm baskılara rağmen çok başarılı işler yapıyorsunuz. Bir şey çok önemli, aramızdaki dayanışmayı artırma, beraber olma, birbirimizin başarılarını sahiplenme ve dillendirme. Bunu yaptığımız zaman başarılarımız Türkiye'nin her yerinde seslendirilecektir. Bir örnek vereyim. Erzurum'da tek belediyemiz var Çat Belediyesi. Küçük bir belediye ama 6 ayda Çat'ın çehresi değişti. Tüm Erzurum Çat'ı konuşuyor. İnşallah biz de Haziran ayında iktidar olduğumuzda tüm Türkiye'nin çehresini değiştireceğiz"diye konuştu.
Konuşmaların ardından SODEM Yönetim Kurulu'nu oluşturan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na plaket vererek, katılımı nedeniyle teşekkür etti.
Etiketler : çat
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.