ASAYİŞ Haber Girişi : 17 Mart 2024 04:43

'Keşke bunlar olmasaydı'

'Keşke bunlar olmasaydı'
Erzurum’da eşini ve kızını öldüren öğretmen tutuklandı, ifadesi ortaya çıktı

Erzurum’da kıskançlık nedeniyle tartışarak eşini ve kızını öldüren öğretmen Zülküf Böçkün tutuklandı.

Erzurum'un Palandöken ilçesinde coğrafya öğretmeni Zülküf Böçkün, iddiaya göre kıskançlık nedeniyle tartıştığı hemşire eşi Kadriye Böçkün (44) ile kendisini engellemeye çalışan kızı Asude Helen Böçkün'ü (20) bıçak darbeleriyle öldürmüştü. Psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen Zülküf Böçkün, yaşanan olaydan sonra kaçmaya çalışmış ancak polis tarafından yakalanmıştı.

Anne Kadriye Böçkün ve kızı Asude Helen Böçkün için Palandöken ilçesindeki Solakzade Cami'nde öğlen namazına müteakip cenaze namazı kılınmış, anne ve kızının cenazesi daha sonra Yeni Asri Mezarlık'a defnedilmişti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı Zülküf Böçkün, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Olay gecesi kendisini engellemeye çalışan yakınlarının da yaralanmasına neden olan Zülküf Böçkün'ün mahkemede verdiği ifadesi ortaya çıktı. Böçkün, "Keşke bunlar olmasaydı. Pişmanım. Hastayım ve bir aydır ilaçlarımı kullanmıyorum. Eşimle zaman zaman ailevi konular nedeniyle tartışırdık. 14 Mart gece yarısı eşimin cep telefonuna gelen aramaya sinirlendim. Bu saatte kim arıyor diye tartıştık ve kendisine 'O kişiyi ben arayacağım' dedim, bunu kabul etmeyince öfkelendim ve mutfaktan aldığım bıçakla üzerine saldırdım. Kızım araya girip annesini savununca ona da vurdum" dediği öğrenildi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.