HABERDE İNSAN Haber Girişi : 15 Mart 2022 07:15

Kent Konseyinden vefa ziyareti

Kent Konseyinden vefa ziyareti
Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer ve yürütme kurulu üyeleri, Erzurum’un en deneyimli gazetecilerinden Necati Çakır’ı evinde ziyaret etti.

Bir süre önce geçirdiği Covit 19 hastalığı sonrasında sağlık sorunları yaşayarak tekerlekli sandalyeye mahkûm olan gazeteci Necati Çakır’ı ziyaret eden Başkan Tanfer ve ekibi Çakır’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gazeteci Necati Çakır, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Darbe döneminde gazetecilik yaptım. Mesleğe dair çok anılarım var. Mesleğime aşık bir gazeteciydim, bu meslek bir tutku mesleği. Dünyaya yine gelsem yine gazeteci olurum, Özellikle günümüzde gazetecilik büyük öneme sahip. Doğru bilgileri en hızlı biçimde topluma ulaştırmak için bu mesleği yapan gazeteci meslektaşlarımın ne kadar fedakarca çalıştıklarını biliyorum. Sizleri burada görmek beni çok mutlu etti.” dedi.

Çakır, gazetecilik anılarını kent konseyi üyeleriyle paylaşırken, duygusal anlar yaşadı.

Başkan Tanfer ise şehrin hafızası olan önemli şahsiyetleri unutmamak gerektiğini belirterek, Necati Çakır’a şifa diledi.

Ç akır’ın çok değerli bir gazeteci olduğunu belirten Tanfer, ‘’Bugün burada bir büyüğümüzü ziyaret ederek, eski günleri yad ettik. Necati Çakır üstadımız Erzurum’un yaşayan değerlerinden biridir. Bizler böylesine önemli şahsiyetlerin kente yaptıklarını asla unutamayız. Gelecek nesillere de vefa duygusunu aşılamalıyız.’’ dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.