ERZURUM Haber Girişi : 06 Şubat 2016 12:08

Kent Konseyi'nden kan bağışına destek

Kent Konseyi'nden  kan bağışına destek
Erzurum Kent Konseyi, Türk Kızılayı Doğu Anadolu Bölge Kan Merkezi'nin düzenlediği Kan Bağışı Kampanyası'na destek verdi.
Erzurum Kent Konseyi, Türk Kızılayı Doğu Anadolu Bölge Kan Merkezi'nin düzenlediği Kan Bağışı Kampanyası'na destek verdi. 
AK Parti Erzurum Milletvekilleri Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ve Orhan Deligöz de Çat Yolu'ndaki Kan Merkezi'ne gelerek kampanyaya iştirak etti. Erzurum Kent Konseyi Başkanı Aydın Bozkurt ile Yönetim Kurulu Üyeleri, kan merkezindeki stantlarda kan verdi. Erzurum Kent Konseyi Başkanı Aydın Bozkurt, "AK Parti Erzurum Milletvekillerimiz Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ve Orhan Deligöz Beyefendiler de bizimle birlikte kan vererek kampanyaya destek oldu. Toplumsal birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinin yaşandığı şehrimizde kamu, özel sektör ve sivil inisiyatif kurumları kan bağışı kampanyasına iştirak ederek kan verip, hayat kurtarıyor. Şehrimizin en büyük sivil inisiyatif kurumlarından biri olan Erzurum Kent Konseyi olarak bizler de bu ulvi dayanışmaya destek verdik. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizi kan bağışı kampanyasına destek olmaya çağırıyoruz" dedi.
Etiketler : kan
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.