ASAYİŞ Haber Girişi : 07 Temmuz 2015 11:10

Keçinin intikamını otopsi aldı

Keçinin intikamını otopsi aldı
İspir'de av tüfeği ile bir keçiyi telef edip iki keçiyi de yaralayan Çiftçi Ali Ç,'nin suçlu olduğu otopside kanıtlandı.
Palandöken-Cem Bakırcı'nın haberi-
 İspir'de av tüfeği ile bir keçiyi telef edip iki keçiyi de yaralayan Çiftçi Ali Ç,'nin suçlu olduğu otopside kanıtlandı. Ali Ç''nin ''ben yapmadım'' diyerek itiraz etmesi üzerine otopsiye götürülen keçinin av tüfeği ile vurulduğu tespit edildi.
 İSPİR'DE çiftçilikle uğraşan 4 çocuk babası 49 yaşındaki Ali Ç. Sürü halinde dağa tırmanmaya çalışan avlanması yasak olan yaban keçilerinin üzerine av tüfeği ile birkaç kez ateş açtı. Bir keçinin ölümüne 2 keçinin de yaralanmasına neden olan Ali Ç, ihbar üzerine olay yerinde elinde silahıyla jandarma tarafından yakalandı. Cumhuriyet Savcılığında suç duyurusunda bulunulmasının ardından Çiftçi Ali Ç'nin yargılanmasına başlandı.
 ALİ Ç'nin, olay yerinde silahla yakalanmasına rağmen keçileri kendisinin vurmadığını belirtmesi üzerine telef olan keçi  İspir İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından otopsiye gönderildi. Veteriner kontrolünde yapılan otopside keçinin "ateşli silahla vurulduğu" tespit edildi. Mahkeme 'suçun sabit' olduğu gerekçesiyle Ali Ç.'yi 4 915 Sayılı Kara Avcılığı Kanununa muhalefet etmek suçundan 12 Bin TL tazminat ödemeye mahkum etti.
Etiketler : otopsi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.