ASAYİŞ Haber Girişi : 17 Ağustos 2023 06:52

Kaza sonrası alev topuna döndü

Kaza sonrası alev topuna döndü
Erzurum'da gecenin geç saatlerinde iki aracın çarpıştığı trafik kazasında, araçlardan biri alev topuna döndü.

Erzurum'un Terminal Caddesi'nde gece 00.30 sıralarında seyir halindeki iki araç çarpıştı. Çarpışan araçlardan biri alev alırken, yanan araca çevredeki vatandaşlar müdahale etti.

Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan aracı söndürdü. Yanan araç tamamen kullanılmaz hele geldi.

Polis çevrede güvenlik önlemleri alırken, aracın patlama riskine karşı kısa süreli bir panik yaşandı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ahmet tekin 19 Ağustos 2023 10:39

    Terminal caddesi hız yapan sürat yapan gençlerin yeri olmuş. sayın valimizden buraya dikkat edilmesini istiyoruz. 1 kere bile denetim yapıldığına rastlamadım. bir kontrol edin eksoz sesinden rahatsız oluyoruzz. mng malesef kaliteyi çok kötü bozdu ne güzel temiz bir muhitti. kaldırım üzerine taksiler park ediyor. buna bir çare. tam mng önünde kaldırım yok.

  • Halis demir 17 Ağustos 2023 17:38

    Terminal caddesinde artık düzgün bir denetim lazım o yol da hersey oluyor demiryolu var havaalanı yolu otogar yolu mutlaka polis denetim yeti olmalı hergün abartı Eksoz sesi var. Polis beylerden ricamız lütfen bir kontrol yapın. İpini koparan ya üniversiteye gidiyor yada avm civarına gidip gaz basıyor bu avm nin buradan kaldırılmadı artık şart oldu