ERZURUM Haber Girişi : 06 Mart 2016 22:08

Kayıp kedisini her yerde arıyor

Kayıp kedisini her yerde arıyor
Peryan Usta, iki hafta önce evlerinin önünde oynarken kaybolan Boncuk'u her yerde yana yakıla arıyor. Çok üzgün olan Peryan Hanım, kedisine kavuşacağı günü hasretle bekliyor.
Ramazan KARATAŞ

Peryan Usta, iki hafta önce evlerinin önünde oynarken kaybolan Boncuk isimli kedisini her yerde arıyor.
Kırmacı Mahallesi Halit Paşa sokakta iki hafta önce kaybolan boncuk için gözyaşlarına hakim olamadı. Boncuk ismini verdikleri kedilerini, 1 buçuk yaşında, sarı-beyaz tüylü ve uzun kuyruklu olarak tarif eden Usta o bizim için bir evlat gibiydi dedi. 
Güçlükle konuşan Usta, "günlerdir ağlıyorum, uyuyamıyorum. Çocuğumu kaybetmiş gibiyim. Boncuk bizim için bir hayvandan ziyade ailemizin bir parçası gibiydi, çok akıllıydı" ifadelerini kullandı.
Kedileri Boncuk'u bulmak için cadde cadde, sokak sokak her yeri aradıklarını söyleyen Usta, "Boncuk'u bulanlar ya da görenler insaniyet namına bize getirsinler. Yalvarıyorum beni yavrumdan ayırmasınlar. Gerekirse Boncuk'u bana getirene ödül bile veririm." dedi.

Etiketler : kedi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.