ERZURUM Haber Girişi : 06 Nisan 2015 08:21

Kayak sezonu tam gaz

Kayak sezonu tam gaz
Yurdun dört bir yanında bahar havası yaşanırken Erzurum'da kayak keyfi devam ediyor.
Yurdun dört bir yanında bahar havası yaşanırken Erzurum'da kayak keyfi devam ediyor. Yaklaşık 1 metre karın olduğu Konaklı'da kayak yapan Vali Altıparmak, "Konaklı'da kayak sezonu devam ediyor. Nisan 15'e kadar garanti veriyorum ama Nisan'ın sonuna kadar gidecek pistlerimiz var"dedi.
Dünyanın sayılı kayak merkezleri arasında yeralan Erzurum Konaklı Kayak Merkezi'nde kayak sezonu devam ediyor. Yaklaşık bir metre karın olduğu pistlerin Mayıs ayına kadar açık olacağını belirten Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, "15 Nisan'a kadar garanti veriyorum, ancak Mayıs ayına kadar da Erzurum'da kayak keyfi yapılabilecek"dedi.
KAYAKSEVERLERİ 
KAYAĞIN TADIĞINI 
ÇIKARMAYA BEKLİYORUZ
Hafta sonu olması dolayısıyla birçok kayakseverin akın ettiği Konaklı Kayak Merkezi'nin uzun bir süre daha cıvıl cıvıl olması bekleniyor.Nisan ayında Türkiye'de sadece Erzurum'da kayak ve snowboard yapma imkanı olduğunu belirten Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, " Şu a için sezon devam ediyor. Bütün Türkiye'de bahar başladı herkes, zannediyor ki sezon bitti ama doğru Palandöken'de sezonu geçen hafta kapattık, ama Konaklı'da kayak sezonu devam ediyor. Nisan 15'e kadar garanti veriyorum ama Nisan'ın sonuna kadar gidecek pistlerimiz var. Şu anda sizlerde görüyorsunuz. Kış boyunca belki göremeyeceğimiz  güzel pistler var. Ve açık ve kar şu anda tam kayma kıvamında ne buz ne de bozulmuş durumda. Dolaysıyla bütün hem Erzurumlular hem çevre iller hem de Türkiye'de hala kayak yapılır mı diye endişe edenler veya merak edip kayak yapmak isteyenleri Erzurum'a bekliyoruz bekliyoruz. Pistler gerçekten muhteşem. Tatilcileri bekliyoruz. "diye konuştu.
Palandöken
Etiketler : kayak
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.