GÜNDEM Haber Girişi : 10 Mart 2015 01:55

Kayak Kulübü'nden Yarar'a sert tepki

Kayak Kulübü'nden Yarar'a sert tepki
Erzurum Kayak Kulübü yönetim kurulu, Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar'a sert tepki gösterdi.
Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar'ın bir süre önce "Önceki yıllarda malzeme yardımları almamıza rağmen yeni federasyondan bir çivi yardım almadık"açıklaması yapan Erzurum Kayak Kulübü Başkanı Bülent Ülker'e, "Erzurumspor başkanı demiş ki eskiden bize kayak takımları verirlerdi, verildi de ne oldu sen önce Erzurumspor'un performasına bak" sözlerine cevap gecikmedi. 
Erzurum Kayak Kulübü Yönetim Kurulu adına yazılı bir açıklama yapan Başkan Ülker, "Sayın Yarar önce kulübümüzün adını öğreneceksin. Gerekirse öğrenmek için egzersiz yapacaksın. Erzurumspor şehrimizin güzide bir futbol takımıdır, kayak takımı, kulübü değildir! Önce bunu öğreneceksin, sonra bizi eleştireceksin! Bizim kulübümüzün adını bilmeyen Sayın Yarar, ne tesadüftür ki AKUT kulübünün adını ezbere biliyor, hak etmedikleri halde bazı sporcularına yurt dışında burs veriyor, Türkiye'de başka kulüp yokmuş gibi sadece AKUT'un sporcularının fotoğraflarını boy boy web sitesinde yayınlıyor! Sayın Yarar, sizden önce de Erzurm Kayak Kulübü vardı, Allah nasip ederse hep var olacak! Unutmayın ki bugün Türkiye'de kayak sporu var ise bu Erzurum Kayak Kulübü ile oluşmuş, olgunlaşmıştır. En son Kış Olimpiyatlar'ında Türkiye'yi temsil eden sporcunun Erzurum Kayak Kulübü sporcusu olduğunu da bilecek, ona göre konuşacaksın! Türkiye'deki hoca ve antrenörlerin neredeyse yarısının Erzurum Kayak Kulübü'nden yetiştiğini de bileceksin! Sayın Yarar, Türkiye'nin en köklü ve başarılı kulübü olan Erzurum Kayak Kulübü'nün ismini öğrenmek senin boynunun borcudur. Bunu böyle bil!" dedi.

Etiketler : kayak
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.