ASAYİŞ Haber Girişi : 07 Ekim 2022 06:54

Kavşakta feci kaza

Kavşakta feci kaza
Servis aracının altına devrilen motor sürücüsü feci şekilde can verdi.

Motosikletle okul servisinin altında kalan Mustafa vefat etti.

Erzurum Atatürk Üniversitesi Kavşağı'nda dengesini kaybeden motorun sürücüsü servis aracının altına devrildi. Motor sürücüsü, kaza sonucunda feci şekilde hayatını kaybetti.

Dün sabah saatlerinde üniversite kavşağında gerçekleşen olayda, Atatürk Üniversitesi öğrencisi ve aynı zamanda profesyonel fotoğrafçı olan Mustafa Yasin Kurtuluş (27) kontrolündeki 60 KV 131 plakalı motor, 25 S 0170 plakalı servis aracının altına devrildi.

Motorla beraber servis aracının altında kalan Kurtuluş, olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti. Yol ortasında gerçekleşen kaza sonucu trafik kapandı. Daha sonra kaza yerine gelen polis ekipleri ve sağlık birimleri incelemeler yaptı.

Cenaze, olay yeri incelemesi sonrasında sağlık ekipleri tarafından Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Atatürk Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde öğrenim gören talihsiz genç için Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, bir taziye mesajı yayımladı. Kurtuluş için memleketi Rize'de cenaze töreni düzenlenecek.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.