GÜNDEM Haber Girişi : 12 Aralık 2023 14:56

Kariyer Fuarı

Kariyer Fuarı
Atatürk Üniversitesi, iş arayanlarla işverenleri buluşturuyor.

Atatürk Üniversitesi bünyesinde dördüncüsü düzenlenen, “Kuzeydoğu Anadolu Kariyer Fuarı” 18 Aralık’ta kapılarını açıyor,

İkin sürecek fuarda, Atatürk Üniversitesi, işverenlerle iş arayanları aynı çatı altında buluşturacak. İstihdamı artırmak ve işsizliğe çözüm aramak amacını taşıyan fuarda, yüz yüze görüşmeler sayesinde hem iş arayanlar hem de işçi arayanlar doğru bir zeminde buluşacak.

Atatürk Üniversitesi öğretim üyelerinden Dr. Arif Emre Sağsöz’ün yönetiminde çalışmalarını sürdüren Kuzeydoğu Anadolu Kariyer Günleri, oluşturduğu yapıyla bütün bir bölgeye hitap ediyor. Bölgede üretim yapan ve personel istihdam eden önemli şirketlerin de stantlarıyla yer alacağı fuar, Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde görücüye çıkacak.

Atatürk Üniversitesi’nin kuruluş amacına uygun bir politika ile düzenlenen fuarın temel hedefi, üniversite öncülüğünde işveren ve iş arayanları kucaklaştırmak, üniversitenin şehir hayatındaki yerine vurgu yapmak. Tamamen bilimsel veriler ve dünyada geçerli olan sistem üzerine inşa olunan fuar, iletişim odaklı…

“İş arıyorum ama istediğim işi bulamıyorum” diyenlerle, “Personel ihtiyacım var ama aradığım vasıftaki personeli bulamıyorum” diyen işverenleri bir araya getirecek fuarda bilgi tabanı çok zengin veriler sunulacak.

İki gün sürecek fuara çok sayıda ilden yüksek bir katılım bekleniyor.

Palandöken

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.