GÜNDEM Haber Girişi : 04 Ekim 2015 21:47

Karayılanı bulmuştuk, yetkililer istemedi

Karayılanı bulmuştuk, yetkililer istemedi
Paralel yapı tıpkı 7 Haziran seçimleri öncesinde olduğu gibi 1 Kasım seçimleri öncesinde de yine tüm güçleriyle HDP ve PKK'nın yanında olmayı sürdürüyor.
AK Parti'nin tek başına iktidar olmasının önüne geçmek için her türlü algı operasyonunu yürüten paralelciler, şimdi de PKK'nın tepe isimlerinden Karayılan üzerinden  AK Parti'yi zor duruma düşürmeye çalışıyor. Dün Sözcü gazetesinde çıkan habere göre, bir paralelci eski polis akla ziyan ifşaatlarda bulunmuş. Haberde de görüleceği gibi  paralelcilerin yapmak istediği tam da şudur: 
Aslında AK Parti, PKK ile gizli biçimde iş tutuyor!
Paralelin bu yeni algı oluşturma oyunu, özellikle milliyetçi ve muhafazakar kesimin oylarına yönelik sinsi bir tuzak. İşte Sözcü'deki o haberden kısa bir pasaj:
Sözcü gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, bugünkü yazısında Cemaat'e yakınlığıyla bilinen Eski Diyarbakır Emniyet Müdürü, istihbarat dairesinde şube müdürlüğü ve başkan yardımcılığı görevlerinde de bulunan Recep Güven'in avukatı aracılığıyla mahkemeye sunulan ifadelerine yer verdi.
Gazeteci Öztürk, Recep Güven'in o yazıda, "Murat Karayılan'ın Kuzey Irak'ta Kandil'de değil şehir merkezindeki adresini arkadaşlarımız tespit etti. Bu ilgili kurumlara iletildi. Bizdeki heyecanın onda biri bile ilettiğimiz makamlarda yoktu. Operasyon için ısrarcı olunca, toplantı dışında, 'Biz Murat Karayılan ile iyi görüşüyoruz, operasyona gerek yok' deyiverdiler" dediğini aktardı. 

Etiketler : pkk
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.