ERZURUM Haber Girişi : 03 Temmuz 2017 01:35

Karayazı, Bayraktar oluyor

Karayazı, Bayraktar oluyor
Uzun yıllar terör örgütü kanlı PKK'nın tehdidi ve baskılarına maruz kalan Karayazı, 15 Temmuz 2016'dan buyana, ilçe genelinde sağlanan güvenlik ve huzur sayesinde artık huzurlu bir ilçe oldu.
Uzun yıllar terör örgütü kanlı PKK'nın tehdidi ve baskılarına maruz kalan Karayazı, 15 Temmuz 2016'dan buyana, ilçe genelinde sağlanan güvenlik ve huzur sayesinde artık huzurlu bir ilçe oldu. Kayyum olarak atanan belediye başkanının başarılı hizmetleri ve asayiş önlemlerinin tıkır tıkır işlemesi ilçe halkının hem moralini hem de gelecek umutlarını yükseltti.
Birbiri ardına yaşanan olumlu gelişmeler, beraberinde Karayazı adının da değişmesini hızlandırdı. Yıllar önce gündeme gelen isim değişikli talepleri ilçe belediye meclisinde ele alındı ve oy birliğiyle onaylandı. Valiliğin de onay verdiği değişikliğin resmen uygulamaya başlayabilmesi için, TBMM'den onay çıkması gerekiyor. Buna göre, adıyla karamsarlık duygusu veren Karayazı artık Bayraktar ismini alacak. Kaymakamlık ve belediye ilçe genelinde yeni isme göre tabela değişikliğine gitmeye başladı.

Etiketler : karayazı
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.