SİYASET Haber Girişi : 10 Mayıs 2023 09:03

Karaçobanlı öğrencilerden başkent çıkarması

Karaçobanlı öğrencilerden başkent çıkarması

Karaçoban Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce tarafından öğrencilere Çanakkale’nin tarihi ve turistik yerlerine gezi düzenlendi.

Gezi programında ilk durak Ankara oldu. Öğrencileri Ankara’da ESAV Erzurum vakfı kahvaltı programı ile öğrencileri ve ekibi karşıladı.

Vakıf Genel Başkanı Veysel Karani Aksungur, böyle bir program düzenledikleri için Karaçoban Kaymakamı ve Milli Eğitim İlçe müdürüne ve programa katılan öğrencilere memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür etti.

Aksungur, Vakıf olarak Erzurum kültürünü Ankara’da yaşatmaya çalıştıklarını, Erzurumluların birlik ve dayanışma içerisine olmaları sağladıklarını ve Erzurumlara ev sahipliği yapmaya çalıştıklarını. Karaçoban'dan gelen öğrencileri karşılayıp ağırlamaktan büyük onur duyduklarını belirtti.

Yönetim kurulu üyesi Cemil Usanmaz kendi yazdığı Hınıs’ın Tarihi adlı kitabı öğrencilere takdim etti. Karaçobanlı olan Yenimahalle PTT müdür Muzaffer Alagöz ise günün anısına hazırlanan pulu bastırılmasını sağlayarak öğrencilere takdim etti.

ESAV Kadın Kolları Başkanı Sadegül Alver’de heyete iştirak etti.

Öğrencilere Etimesgut Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri tarafından Ankara’nın tarihi ve turistik yerleri gezdirildi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.