ERZURUM Haber Girişi : 28 Kasım 2023 09:59

Kar fena bastırdı

Kar fena bastırdı
Erzurum’da etkili olan kar yağışı hayatı felç etti. Yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşım durma noktasına geldi, okullar tatil edildi, Erzurum-Bingöl Karayolu ulaşıma kapandı.

Erzurum’da önceki gün gece etkili olan fırtına sabah saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı.

Meteorolojinin yaptığı tahmin ve uyarılarda Erzurum için fırtına ve yağış uyarısı yapılmıştı.

Gece başlayan fırtına sabaha doğru etkisini artırdı ve sabah saatlerinde yoğun bir kar yağışı başladı. Yağmurla birlikte devam eden kar yağışı başta trafik olmak üzere hayatı olumsuz etkiledi.

EĞİTİME KAR ENGELİ

Erzurum’da sabah saatlerinde etkili olan ve şiddetini artıran kar yağışı sebebiyle okullar tatil edildi. Erzurum’da gece fırtına ile başlayan olumsuz hava şartları sabah saatlerinde şiddetli kar yağışına dönüştü. Etkili olan kar yağışı başta trafik olmak üzere yaşamı olumsuz etkiledi.

ULAŞIMI DA VURDU

Erzurum’da etkili olan kar yağışı ulaşımı olumsuz yönde etkiledi. Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Erzurum-Bingöl Karayolu ulaşıma kapandı.

Sabah saatlerinden itibaren aralıksız devam eden kar yağışı, Erzurum’un çevre illerle olan ulaşım ağını da etkiledi. Erzurum - Bingöl Karayolu yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle trafik ekiplerince ulaşıma kapatıldı. Erzurum - Çat Karayolu Yıldızkent girişinde tedbir alan trafik ekipleri, sürücülerin geçişine izin vermedi.

Karayolları ekipleri kapanan yolda karla mücadele çalışması yaptı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • kerim tekin 28 Kasım 2023 12:52

    bu sene belediye hiçbir varlık gösteremedi şımardılar nasılsa millet bize oy verir diyorar ama milletin tokadı acı olur.