KAMİL HOCA

MHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın’dan Palandöken’e ziyaret…

KAMİL HOCA

Kamil Aydın, katıksız bir milliyetçi, en esaslı bir MHPli ve artık “usta” bir siyasetçi…

Devlet Beyin değer verdiği milletvekili ve genel başkan yardımcısı…

Kamil Hoca, gerek siyasi duruşu gerek konuşmaları ve gerekse de doğru zamanda ve doğru yerdeki çıkışlarıyla, Erzurum’u temsil noktasında takdir toplayan bir isim…

Sağolsun; dün ziyaretimize gelmişti.

En son Mayıs seçimleri arifesinde görüşmüş, etraflıca sohbet etmiştik.

İsabetli tespitleri kadar ferasetiyle de kendini dinletmesini beceriyor.

Sohbetimizin en temel konusu elbette ki siyasetti.

Evvelemirde de Devlet Beyin, ülke ve millet adına takındığı o muhteşem tavrını, duruşunu ve kararlılığını konuştuk.

İYİ Parti’ye yapılan davetin “reddedilmesi”, MHP’de hayal kırıklığına filan yol açmamış. MHP, tarihe not düşmek ve ileride “niye davet etmediniz” denilmesin diye bu çağrıda bulunmuş…

“Cumhur İttifakı, ülkenin selameti, bekası ve istikbali adına inşa olunmuş milli ve yerli bir yapıdır; güçlü bir iradenin ete kemiğe bürünmüş halidir.”

Sizce de haklı değil mi Kamil Hoca böyle düşünmekte…

Mayıs seçimlerinden önce kimi uçuk kaçık odaklar, MHP’nin oyunu yüzde beş civarında gösteriyordu.

Toplumdan ve toplumun düşünce biçiminden bihaber o odaklar, seçim sonrası kafalarını kuma soktular bir türlü de çıkaramıyorlar şimdi…

“MHP, bu ülkenin bir özetidir” diyor, Hoca…

Peki yanlış mı, hatalı mı?

Kamil Aydın, milletvekili olmadan evvel üniversite hocasıydı.

Bu sebeple konuşmalarında, değerlendirmelerinde hep bir edep, ilmi bakış ve ölçü mevcut…

Kimi siyasetçiler gibi esip savurmuyor.

Mahalli seçimleri konuştuk, ne olur nasıl neticelenir diye…

Hoca, tıpkı Mayıs’ta olduğu gibi önümüzdeki belediye seçimi için de MHP’nin ve Cumhur İttifakı’nın iyi bir çıkış yapacağına inanıyor.

Ben de aynı inançta ve kanaatteyim: CHP yine nal toplayacak.

Erzurum’u konuştuk.

Gerek merkezi hükümetin gerekse mahalli yönetimin Erzurum’a hatırı sayılır hizmetler sunduğunu anlattı, çeşitli örneklerle iddiasını pekiştirdi.

Hasılı…

Kamil Hocayla bir saati aşan bu sohbetimizde, kendi adıma istifade ettim; birçok yeni şeyler duydum.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Levent Sutcu 23 Ağustos 2023 12:08

    Sayın sener erzurumlular yıllarca sıkıntılarını çözecek vekil değilde liderlere sadık özel kalem müdürü huviyetinde halktan kopuk şahsiyetleri meclise gondediginden bugün bir stadyumu sıfırdan yaptirabilecek siyasi hafifliği kavusmamismidir.

  • alihan önder 19 Ağustos 2023 10:35

    Yorumlar okuyorum herkes Atatürk üniversitesindeki hatalı atlatmlardan şikayetçi olmuş rektör bey tatilde değilse o yolları kontrol edip kaldırmalı çok şikayet var ve millete sırtını dönmek olmaz. kamil beyde üniversite hocası olarakk birşeyler mutlaka yapar. şehrin çok kanayan sorunu var. özellikle asfalt yollar çok kötü ve erçimsan meselesi var. bunun dışında mhp de kendine çekidüzen vermeli nerede hapisten çıkan mafya üyesi varsa hepsi mhpo genel merkezinde kol kola nahçeli ile foto atıyorlar bunlar ciddi problemdir. mhp mafya ile yan yana gelemz ideololiji ana temeldir kimse kirletemez. Mhp yi bunlarla anamaz. lütfen ankarada bunu dile getirsin. çakıcı srallar vbv vb ayıptır. türkeşin kemikleri szlatmaya kimsenin hakkı yok. önümüzdeki seçim mhp den sedar beyi aday görmek istiyoruz geçen sefer hakkını yediniz. bu sefer mutlaka aday gösterilmelidir.

  • Izmirden dadas 19 Ağustos 2023 10:12

    Siyasetten anlamam ama yorumcular atlatmalardan kasislerden yazmış geçen gün sogutlu koyune tazizeyeye gittim . Yarımca köyünde 3 Adet atlatma yapmışlar 25,30 metre aralıkla ve atlatmalar oldukca yuksek standart deyil oradan adaçayı koyune geldim.oradada bir cesme ayagi var boru alınmış fakat yerine konmamış yazık insanların arabalarında ve özellikle belediye otobüslerinde ne rod bırakır nede balans ayrica yol kenarları gübrelik olmuş hele sogutlunun içi cok berbat balikli göl yapılmış onun cevreside aynı manzarada sizden ricam bu manzarayı ve yol durumunu belediye yetkilerine bildirmeniz olacaktir.

  • ahmet şen 18 Ağustos 2023 17:15

    Kampüse tedavi için gittim adeta kapıları açmış yolları bağlamışlar yani tam tersi işler oluyor atlatmalar yüzünden araçlarımız haşat oluyor bu arabalar milli servet ve devlet malı değil cebimizden çıkıyor lütfen azıcık vicdanlı olun.

  • ömer dadaş 17 Ağustos 2023 11:36

    Sayın Erzurum Mv kamil beyden ben buradan bir ricada bulunmak istiyorum. Atatürk üniversitesi içine konulan yüzlerxce atlatma sebebiyle araba sürmek imkansız hale gelmiştir. adım başı bu atlatmaların kaldırılması için yardımını rica ediyorumö:

  • halisdemir 17 Ağustos 2023 06:44

    Mehmet bey kamil beyi hepimiz senelerdir zaten biliyoruz millete vekilini anlatıyorsun. bu sana milliyet gazetesi tarihini anlatmaa benzemiş. Bence daha önemli şeyleri yazın erzxuruma mfaydası olsun. 2. mng avmden dolayı terminal caddesinde trafik aşırı arttı. 50 senenlik yol artık kapasitesini aşıyor. bunu dile getirin. o bölgede yaşıyoruz ve inanın trafik kuyrukları artık aşagıdan yukarıya kadar mng den üniversite kavşagına kadar uzuyor. her gün kaza oluyor. caddeyi genişletmek lazım. yıkılan apatymanların daha geriden yapılması lazım. Buna belediye bir önlem alması lazım. Bunları dile getirin erzurumun buna ihitiyacı var

  • ahmet tekin 14 Ağustos 2023 23:15

    kaml hoca erzurum için ne yapmış dikili bir taşı varsa söyleyin bilelim. Bu hocamızın erzuruma katkısı nedir. gelince üniversiteye uğramaktan seçimden sçime gelmekten başka ne yapmış 1 tane birsey yazın.

  • Dadaş 14 Ağustos 2023 13:02

    Bir çok köye bakım onarım adı altında iki aya yakındır elektrik verilemiyor. Ne kadar büyük hizmetler yapıldığını belki 15 gün daha konuşsanız bitiremezsiniz tabi. Solunum hastaları nefessiz, şeker hastalarının insülünü bozuluyor, fakir fukaranın misafiri için tuttuğu bir iki kilo gıdası bozuldu, elektrikli aletlerin motoru yandı... Günlerce konuşun yapılan hizmetleri bitiremezsiniz.