ERZURUM Haber Girişi : 13 Mart 2015 11:21

Kamil Aydın MHP'den Resmen Aday Adayı

Kamil Aydın MHP'den Resmen Aday Adayı
Profesör Doktor Kamil Aydın, MHP'den Erzurum Milletvekili Aday Adayı oldu.
Profesör Doktor Kamil Aydın, MHP'den Erzurum Milletvekili Aday Adayı oldu. Aydın, basın toplantısı yaparak hem resmen aday adayı olduğunu duyurdu, hem de Erzurumluların kurtuluş yıldönümünü kutladı. MHP Erzurum Milletvekili Aday Adayı Kamil Aydın, açıklamasında şunları söyledi: "Her türlü imkansızlıklara ve sıkıntılara rağmen ilimizin sesi ve soluğu olan medyamızın çok kıymetli temsilcileri;  bu anlamlı günde bizleri kırmayarak nazik davetimize icabet ettiğiniz için sizlere çok teşekkür eder saygı ve şükranlarımı sunarım.Bugün 12 Mart 2015; Aziz şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. ve İstiklal Marşımızın kabulünün 94. Yıldönümünü idrak etmekteyiz. Bugün ayrıca Türk siyasi hayatında 46 yıllık ulu bir çınar olan Milliyetçi Hareket Partisinin 25. Dönem Milletvekili aday adaylığının resmi başvurusunun başladığı önemli bir gün.
Şimdi yine hissediyor, duyuyor, görüyor ve biliyorum ki; başta ülkü eri dava arkadaşlarım olmak üzere tüm dadaşlar, sebepleri ne olursa olsun, bizleri öncelikle ülke meseleleri ve özelde de Erzurum'la ilgili sorunlara ilişkin çözüm üretebilecek bilgi, beceri ve kararlılık noktasında liyakatli ve yetkin görmektedir. Bu durumda, siyasetin insan odaklı bir hizmet ayağı olduğu gerçeğini de göz önünde bulundurarak, bugün itibariyle her zaman neferi olmaktan gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisinden 25. Dönem Erzurum Milletvekili Aday adaylığımı sizlerle paylaşıyorum. Genel Başkanımızın "uyku orucundayım" anlamlı ifadesiyle belirttiği gibi bu seçimlerin Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bekası açısından ne kadar önemli olduğunun farkında olmalıyız ve o hassasiyetle hareket etmeliyiz. Dolayısıyla; ülkemiz bir yandan etnik ve inanç temelinde ayrışma noktasına gelmiş, öte yandan israf ve ifrat zirve yapmış, milli ve manevi değerlerimiz alabildiğince aşındırılmış, işsizlik ve ekonomik sıkıntılar beraberinde şiddet, cinnet ve intiharları tetiklemiş ve toplumsal yapıyı çökertmiş olsa da; Bizler hakkı, hakikati, birliği, dirliği, adaleti ve kardeşlik hukukunu savunmaya ve hakim kılmaya gayret edeceğiz. Bugün burada olma nezaketinde bulunduğunuz için hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunar, Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında siyaset yapmaya karar kılan her arkadaşıma başarılar dilerim.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.