SPOR Haber Girişi : 29 Şubat 2016 15:45

JUDONUN GÖNÜL GÖZLÜ ŞAMPİYONLARI

JUDONUN GÖNÜL GÖZLÜ ŞAMPİYONLARI
Erzurum Görme Engelli Judocuları, Hazal ve Kader Çelik, takım halinde Türkiye ikinci olarak gümüş kupayı Erzurum'a kazandırdı.
Erzurum Görme Engelli Judocuları, Hazal ve Kader Çelik, takım halinde Türkiye ikinci olarak gümüş kupayı Erzurum'a kazandırdı. 
Antrenörler Nurullah Diyarbakır ve Erdoğan Dönmez yönetimindeki Erzurum judocu her geçen gün başarı zincirine yeni bir halka ekliyor. Diyarbakır ve Dönmez'in görme engelli sporcuları bu kez Türkiye Şampiyonası'nda göğsümüzü kabarttı. Ankara'da yapılan Görme Engelliler Türkiye Şampiyonası'nda Erzurumlu judocular iki altın, üç de bronz madalya kazandı. Hazal Çelik 57 kiloda Türkiye şampiyonu olurken, 52 kilo ümit bayanlarda da Kader Çelik Türki birincisi oldu. 66 kiloda Gökhan Özpolat büyük erkeklerde üçüncülük madalyasının sahibi oldu. Hazal Çelik, büyük bayanlarda gümüş madalya kazanırken, Erzurum toplamda iki altın, üçte bronz madalya aldı. Hazal Çelik ve Kader Çelik de, takım halinde ikinci olarak gümüş kupanın sahibi oldu. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, antrenörler Nurullah Diyarbakır ve Erdoğan Dönmez ile judocuları başarısından dolayı kutladı. Sporcuların elde ettikleri zaferde büyük katkıları olan genç antrenör Erdoğan Dönmez, "Sporcularımız Ankara'da güzel bir müsabaka çıkardı. Takım halinde de ikinci olarak gümüş kupayı kazanmanın mutluluğu içerisindeyiz, Nurullah hocam ile birlikte daha nice başarılara imza atacağız" dedi.
Etiketler : judo
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.