SİYASET Haber Girişi : 19 Haziran 2018 12:50

İyi Parti milletvekili adayı Cinisli Narman’da seçmenle buluştu

İyi Parti milletvekili adayı Cinisli Narman’da seçmenle buluştu
Seçime artık saatler kaldığı şu günlerde parti teşkilatları ve milletvekili adayları var güçleriyle meydanlarda koşturuyor. İşte bu koşturan adaylardan biri de İyi Parti liste 1 adayı Naci Cinisli…

Palandöken gazetesi

Adaylığı resmen açıklandığından itibaren gece gündüz demeden ilçeleri, köyleri ve mahalleleri dolaşan Cinisli, Narman’da da coşkuyla karşılandı.

24 Haziran’dan itibaren İyi Parti’nin parlamentoda bir üyesi olarak Erzurum’u temsil edeceğini, Erzurum’un sorunlarını parlamento çatısı altında her fırsatta dile getireceğini ve Erzurumlunun sevinç ve tasasında her daim yanlarında olacağını söyleyen İyi Parti milletvekili adayı Naci Cinisli, yeni dönemde yıldızı en parlak şehirlerden birisinin de Erzurum olacağını ifade etti.


Erzurum eski Adalet Parti milletvekillerinden ve bir dönem Milli Türk Talebe Birliği Genel Başkanı olan Rasim Cinisli’nin yeğeni Naci Cinisli, gittiği her ilçe ve köyde bu geçmişinden ötürü de büyük sevgiyle karşılanıyor.

Aynı zamanda İyi Parti’nin çekirdek kurucuları arasında bulunan ve İstanbul’da İyi Parti’nin teşkilatlanmasında önemli rol oynayan Naci Cinisli, genç yaşına rağmen ciddi bir siyaset tecrübesine sahip. Bu yanıyla meydanlarda dikkatleri üzerine toplayan Cinisli, özellikle genç seçmenlerin adından en çok söz ettirdiği vekil adaylarından biri oldu.
Etiketler : naci cinisli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.