SİYASET Haber Girişi : 24 Mayıs 2018 16:29

İttifakın Galibiyeti Devletin Bekasıdır

İttifakın Galibiyeti Devletin Bekasıdır
Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Erzurum Milletvekili Adayı Adem Yürdigül, seçim propaganda çalışmalarına hızlı başladı. Seçimlerin Devletin bekası ile yakından ilgili olduğunu belirten Yurdigül, “Bunu herkese anlatacağız” dedi.

MHP Milletvekili aday listesi içinde en genç aday olan Adem Yurdigül, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gündüz Atatürk Üniversitesi’ni ziyaret eden Yurdigül, iftar sonrasını ise Aziziye ve Palandöken ilçelerine ayırdı.

Seçim çalışmaları kapsamında Atatürk Üniversitesi’ni ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Erzurum Milletvekili Adayı Adem Yürdigül, öğretim üyelerini ziyaret ederek desteklerini istedi. Üniversiteli gençler ile de bir araya gelen Yurdigül, 25 Haziran’da yapılacak seçimlerin önemini anlattı. Cumhur İttifakı’nın sandıktan galibiyet ile çıkması gerektiğinin altını çizen Yurdigül, “ Ülkemiz her alanda özellikle son günlerde adeta ekonomik saldırı altında. Bu ittifakın bozulmasını isteyen, başarısız olmasını isteyen dış mihraklar bizlere diz çöktürmek için ellerinden gelen tüm argümanları kullanıyorlar, ancak başaramayacaklar” dedi.

Aziziye’de sıcak karşılama

İftar sonrası Dadaşkent ve Palandöken bölgelerinde vatandaşlar ile hasbihal eden Adem Yurdigül’ü vatandaşlar samimi duyguları ile karşıladı. Esnaf ziyaretleri kapsamında sıkılmadık el bırakmayacaklarını ifade eden Yurdigül, “ Ziyaretlerimiz sırasında öyle samimi ve sıcak karşılanıyoruz ki, bize ve davamıza duyulan güveni iliklerimize kadar hissediyor, bu yolda daha çok çalışmamız gerektiği bilinciyle girilmedik işyeri sıkılmadık el bırakmamaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Aynı zamanda KKTC Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı görevini dört yıl boyunca yürüten Yurdigül, yurtdışı oylarının hayati öneme sahip olduğunu söyledi. “Benim oyumdan ne olur ki” görüşünün yanlış olduğunu ifade eden Yurdigül, “ Dünya’nın dört bir tarafında yaşayan Türk Vatandaşları mutlaka gidip oylarını kullansınlar. Bu seçimler devletimizin bekası ile yakından ilgilidir. Bir oy çok şey ifade eder, yurtdışında güçlü olmanın yolu da sandıktan geçer” dedi.

Etiketler : mhp
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.