ERZURUM Haber Girişi : 21 Şubat 2015 08:58

İtfaiyeciler ölümden döndü

İtfaiyeciler ölümden döndü
Erzurum'da manifaturacı dükkanında çıkan yangına müdahale ederken çöken tavanın altında kalan bir itfaiye eri yaralandı.
Erzurum'da manifaturacı dükkanında çıkan yangına müdahale ederken çöken tavanın altında kalan bir itfaiye eri yaralandı. Yaralanan itfaiyeci arkadaşlarının sırtında sepetli araçla aşağı indirilerek ambulansla hastaneye kaldırıldı. 
Olay saat 13.00 sıralarında Yakutiye ilçesi Eski Bat Pazarı semtinde meydana geldi. Kullanılmayan manifaturacı dükkanında henüz bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına müdahale için çok sayıda Erzurum Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye aracı sevk edildi. İtfaiye ekipleri binanın camlarını kırarak içeri girdi ve yangına müdahale etti. Bu sırada içeride tavanın çökmesiyle altında kalan itfaiye eri, arkadaşlarının yardımıyla çıkarılarak sepetli araçla aşağı indirildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan itfaiye eri, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Aşırı duman nedeniyle yangına müdahalede zorlanan itfaiye ekipleri güç anlar yaşadı. Dumandan etkilenen dört itfaiyeci de ambulansta tedavi edildi. Semt sakinleri meraklı gözlerle yangını izledi. 
Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.
Etiketler : erzurum
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.