Haber Girişi : 10 Ekim 2016 00:53

İstiklâl Marşı'na ''Rücû''

İstiklâl Marşı'na ''Rücû''
Birinci dünya Savaşı bitmedi... 
Ülkelerimiz yeniden parçalanıyor, insanımız emperyalist güçlerin elinde hala zulüme uğruyor. 
Suriye'den sonra sıra kimde? 
Savaşı bitirecek, acıları dindirecek, bölgeye barış, huzur ve refahı getirecek tek bir güç var. ''BÜYÜK TÜRKİYE''
Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı devam ederken, henüz başlamamış ''Musul'' operasyonu için Türkiye'ye tepkiler başladı.
Tepkilerin asıl nedeni yaşadıkları KORKU...
Irak merkezi yönetimi, yönetemediği, terör örgütlerine teslim ettiği topraklar için işgalcilere söyleyemediğini Türkiye'ye söyleme cesaretini buldu. Milletin makamlarını işgal edip, işgalcilere hizmet verenler. Türkiye'yi işgalci olmakla suçluyor.
Yüzyıllık bir tarihi bilgileri olsa asıl işgalciyi rahatlıkla görebilirler.Musul'u,  Kerkük'ü oldu bitti ile vatan toprağı olmaktan çıkardıklarını zannedenler yüzyıl sonra aynı korkuyla yüzleşiyorlar.
Bağdat'ı yerle bir eden ABD, Basra'yı alan İngilizler işgalci değil de Türkiye mi işgalci?
Kuklalar ve efendileri aynı dili kullanıyor.
Irak'taki ABD kuvvetlerinden bir albay TSK'nın bölgede varlığını illegal olarak nitelendiriyor. ''Traji Komik'' bir ifade...
Çekiç Güç boyunca Kuzey Irak'ın Türkiye'ye karşı nasıl bir terör yuvası haline getirildiğini sağır sultan bile biliyor. Yıllardır bu topraklardan Türkiye'ye yapılan saldırılar, PKK'ya verilen üsler, silahlar, destekler Türkiye'yi ilgilendirmiyormuş gibi TSK'yı işgalci olarak tanımlıyorlar.
Aslında zorlarına giden şey Cumhurbaşkanımız kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz dedi ve bunu yapıyoruz. Türkiye, Musul ve Kerkük için başka bir plan içinde mi diye bir korku içindeler.
Bölgedeki gelişmeler Türkiye için bir varlık- yokluk sorununa dönüşmüşken, Bağdat'ın ve ABD'nin yaptığı açıklamaların hiçbir haklı yönü olamaz. Musul'da Bağdat hükümetinin egemenliği sürüyor da bizlerin mi haberi yok?
Musul üzerinde Irak dışında hak ve hukuku olan bir ülke varsa, o da tartışmasız Türkiye'dir. Türkiye için Kıbrıs neyse Musul en az o dur.
''Vefali Türk geldi yine '' diye haykıracak Bayrağına selam duracak milyonları bildiğiniz için bu korkunuz. Dünya şunun farkına millet 15 Temmuz da korku eşiğini aştı.İstiklâl Marşı'na rücu etti. Merhum şair Mehmet Akif'i ve İstiklâl Marşını anladı KORKMUYOR..!
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.