İşte Erdoğan’ı yıkma senaryosu!

Batı’daki şer odakları için tam da çantada keklik durumu çıktı ortaya…

“Bu sefer hedefi tutturduk” diyorlar!

Son ki genel seçimde hayal kırıklığı yaşamışlardı.

31 Mart’ta zil takıp oynamaya başladılar!

FETÖ ve PKK da erketeye yatmış, anın keyfini çıkarıyor.

Hayalleri de sloganları da müşterek:

“AK Parti artık gidici. Tayyip’ten kurtulmamıza az kaldı.”

İçimizdeki işbirlikçilerin Batı’daki akıl hocaları bir yandan sufle veriyor, öbür yandan da siyasete yeni yol haritası çiziyor.

Başkentin sisli bulvarlarında ve Boğaz’a nazır plazaların gizemli katlarında artık yüksek sesle dillendirildiğine göre, yazmamızda bir mahsur yok.

Senaryo şu:

31 Mart’ta çok iyi bir ivme yakalayan CHP-DEM ortaklığı, daha ileri adımlar atılarak gönül birlikteliğine dönüştürülecek.

Seçimde duvara toslayan İYİ Parti, yeni baştan dizayn edilerek daha ılımlı bir yönetimle usul usul CHP kulvarına sokulacak.

Ahmet Davutoğlu’nun Gelecek’i, Ali Babacan’ın DEVA’sı, Temel Karamollaoğlu’nun Saadet’i ve Gültekin Uysal’ın Demokrat Parti’si üst aklın çizeceği rota doğrultusunda, Fatih Erbakan’ın Yeniden Refah’ına monte edilecek.

Böylelikle muhafazakar oylar tek çatı altında toplanacak.

Yine senaryo gereği…

Siyasi yapı bu şekilde yeni baştan kurgulanırken, diğer tarafta da, küresel oyuncular eliyle ekonomi büsbütün kötüye sürüklenecek, devletin tepesinde kurumlar arası görüş ayrılıkları daha da derinleştirilecek, sokakta kargaşa ve huzursuzluk çıkarılacak, üniversiteler karıştırılacak…

Yani 28 Şubat öncesine benzer oyunlar sahnelenecek…

O zaman merhum Erbakan başbakanlıktan istifa etmek zorunda kalmıştı; şimdi ise Erdoğan erken seçime gidecek!

Pekii bu senaryo iş yapar mı?

Zannetmiyorum.

Zira millet artık şerbetli…

15 Temmuz ruhu hala dipdiri…

Atalete düşen parti kadroları o kadar…

Kumpas, tuzak, ihanet ve kalleşlik meftunlarının keyfi gıcır!

Şimdiden zil takıp oynamaları bundan ötürü…

Nakaratları değişmedi, aynı:

“Tayyip gitsin, Türkiye batarsa batsın.”

Böyle diyenlere, alçak ve hain demeyip de ya ne diyelim?

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • e.pirim 18 Nisan 2024 13:23

    sen gazetecilik yapma git siyaset yap

  • Vatandaş 14 Nisan 2024 22:49

    Bu ülkede adeletide egitimide bitirdiniz. Adelet sizin ağzınızdan çıkacak kelime ile Karar verir hale gelmiş. devlet bürokrasinin ve siyasetçinin babasının çiftliği olmuş. Bundan boyle Ömrümüz olduğu sürece biz sizin yanınızda olmayacagiz.hakkini yediğiniz milletin hakkını verin mülakatı kaldırın mulakatta elediginiz insanların hakkını verin. Torpili kaldirin o çocuklarımızı mahveden hakkını gasp eden antalyaya gönderdiğiniz sozde egitimci müdürü görevden alın hakkında yasal işlem yapin. kibir abidesi bürokratları tasfiye edin. Şaibeli insanları bas tacı etmeyin belki bunları yaparsanız azda olsa bir şansınız var. Aynı kafa yapısı ile giderseniz ağır tokat yiyeceksiniz 2028 de chp iktidar olacak ozaman size bunların hesabını sorarlar.

  • Ali er 14 Nisan 2024 12:14

    Şairin dediği gibi 5 kuruş uğruna ne yağlar yapılıyor.. ya bir işinize gidin az ötede oynayın gülüm. Bu memlekette hiçbir zaman namuslu insan olunamaz. İşte böyle yağcılık yardakçılık yapılır amaç yaratmak çünkü. Bir defa olsun bir dik durun. Halk ekmeği bir sorgulayın, su faturasını sorgulayın, et olmuş 550 tl bir sorgulayın emekli 20 bin tl ile nasıl geçinecek bir sorgulayın, bir daire olmuş 2 milyon araba olmuş 1 milyon bir sorgulayın. Geçen sene 130 tl olan et bu sene nasıl olur 500 olur bir sorgulayın geçen sene 100 tl olan zeytinyağı bu sene 350 nasıl olurbir sorgulayın. Herseyi vatandaştan bilmeyin suçu kendinizden arayın. Trafik sigortası olmuş 8 bin. Ne oluyor 1 maaş sigorta tutuyor. Ülke yangın yeri olmuş hersey alt üst olmuş vatandaş yine oy vermiş dağa ne yapsın ne bekliyorsunuz ne umuyorsunuz canı kalmış bir tek insaf edin artık Mehmet bey. Azıcık empati yapın yalakalığın da bir raconu olmalı.

  • Remzi karadeniz 09 Nisan 2024 22:40

    Bu dünya kime kalmış ki sultan Süleyman kalmamış. Hayatın normal seyri geldi bir tufan ülkeyi mahvetti gitti bir boran. Dolar olmuş 35 tl eski para 35.000. 000 böyle bir ekonomi mi olur rezillik. Ot saman ithal geliyor hayvan ithal pirinç mercimek ithal Kanada çinden geliyor. Aya adam gönderiyorlar yerli oto yapıyorlar şaka değil et süt it ot saman ithal geliyor yerli araba yapıyormuşlar yerseniz. 20 senedir uçak motoru yapacaklar yine general elektrikten jet motoru almışlar Kaan’a takmışlar sonra uçak yaptık koyunlar inanır koyunlar.

  • A. T 08 Nisan 2024 00:51

    Milleti birbirine düşürmekte maşallah İngilizleri aratmıyorsunuz fitne fesat kazanını kaynatın ki size rant olsun. Rte de bir insan prygamber değil öve öve bitirmiyorsun oda hata yapacak günah işleyecek yenilecek. Bunlar normal ama lütfen fitnecilik yapma kimsenin plan yaptığı yok rahat ol relax ol. Gazetemi fitne ocağımı belli değil. Kimsenin kimseyi yıkmaya ihtiyacı yok. Gölge etme fesatçılık yapmayın lütfen.

  • Erzurum sahipsiz şehir 08 Nisan 2024 00:16

    Akp demek, sahtekarlık,riya,gösteriş, din tüccarlığı çürümüşlük demek halk gerekn cevabı verdi.Palandöken gazetesini fonlarının için yıkama,yağlama yapıyor.Ulas medya grupları gibi felçli hastayı ayakta tutmaya çalıyor.

  • Kemal aras 07 Nisan 2024 18:50

    Akp Nin yaptığı hersey usulsüzdü hayvanat bahçesi müdürünü Tübitak’a atadılar bu liyakatli mi. Sırf imamhatipli diye liyakarsizleri müdür ettiler bu hal ve adalet mi. Emeklinin hakkını çaldılar yaptıkları hersey haksız hukuksuzluk ve Allah yetkiyi ellerinden aldı. Ne yapsanız fayda vermez. Artık beli kırıldı elbette Allah dinini tamamlar ister ak olur ister kara olur isterse chp olur. Buna iman edin. Birde zulüm yapanları övmeyin sınavda birinci olan mülakatta 2 defa eleniyor. Diploması olmayan işe giriyor ben bu ktşdara tüküreyim. Onu savunanına da tüküreyim utanmaz arlanmazlar. Yemeye alışmış pislikler defolun terniyesixler siz kim şeref kim.

  • Adnan Hamurkesen 07 Nisan 2024 13:32

    Allah ( C.C.), Nisa suresi, 58 ayette " Emaneti ehline verin ,adaletle hükmeden, Allah'tan korku.n" buyuruyor, bu yüce Rabbimizin emridir, tavsiye değildir.Bir yazar kendisine gelen iletileri yazmış. 91,92,94,96,97 yazılıda puan alan binlerce genç, mülakatta elenmiş, yazılıda 80'in altında puanlar da torpilli oldukları için, mülakatta başarılı sayılarak işe alınmışlar. Peki bu adalet mi ?. Bu yapılan kul hakkı yemek değil mi ?.. o başarılı, liyakatli gençleri dışarı koyup, başarısız, liyakatsiz olanları da sırf partili oldukları için işe alıyorsun. Bu yıllardan beri böyle devam ediyor. Hani mülakat kalkacaktı ne oldu, niye kalkmadı, bu zulüm niye devam ediyor. O başarılı gençler, hakları yendiği için hep beddua ediyorlar. Bunlar başarılı ve mazlumlar. Bunların ahı , bunların hakkını yiyenleri iflah etmeyecektir. Yüce Allah ayette, adaletle hükmeden, Allah'tan korkun buyurarak emir veriyor, sözde Müslümanım diyen ,bu hak yiyen zalimler de inadına, Allah'ın bu emrine karşı gelerek bildiklerini yapıp mazlum, başarılı insanların hakkını yiyip, onları mağdur ediyorlar. Ey zalimler !.. siz Allah'la , mücadele mi ediyorsunuz, tarih boyunca, Allah'la mücadele edenler, hak yiyen zalimler hep kaybetmiş, hüsrana uğramışlardır, siz de hüsrana uğrayacak, zelil ve perişan olacaksınız. Bu bu ülkede dönen dolapların çok cüzi bir örneğidir. Diğerlerini hele siz düşünün. Selamlar.

  • Eskidadas 07 Nisan 2024 08:40

    AKP nin harmanı büyük âmâ den çıkmaz oldu

  • Erzurum sahipsiz şehir 06 Nisan 2024 23:02

    Erdoğan dönemi kapandı.Adaletli davranmadı sonuçları malum olduğu üzere halk gereken cevabı verdi.Hükumete yakın ulusal ve yerel basın milleti kandırmaya başarılı olamadı yalanı bitti millet tokatı attı çok iyi oldu.Küçük dağları ben yarattım havasında olanlar ülkenin sahibi olarak kendisini görüyordu millet ben buradayım dedi.

  • Ali er 06 Nisan 2024 13:36

    Maşallah erdoğanı Mehmet bey gazetede yılıyor sonra diriltiyor plan yapıyor. Kendi kendine gelin güveyi oluyor ne iş ne yiyip içiyorsunuz vizede deyin ne komik işler koskoca Akp bunların maskarası olmuş birazda Trump diriltin. Siz ölüyü mezardan dirilten birisinizsiniz

  • Erzurum sahipsiz şehir 05 Nisan 2024 20:09

    Tayyip bey gerçeklere kulaklarını tıkadı.Halkın sorunları dağ oldu beyefendi 2024 yılını emekliler yılı ilan etti.Kendisini ve yanındakileri zenginleştirdi milleti zelil etti.Burada hain varsa Akp bunun açık bir örneğidir.