EKONOMİ Haber Girişi : 25 Haziran 2011 15:26

İmam Hatib Süleyman Aykovan Trafik Kazasında vefat etti.

İmam Hatib Süleyman Aykovan Trafik Kazasında vefat etti.

23 Haziran 2011 Çarşamba günü geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Haylamaz Köyü Haticeler Mahallesi İmam-Hatibi arkadaşımız Süleyman AYKOVAN 23 Haziran Perşembe günü Parmaksızlar  köyünde defnedilmiştir.

Güney İlçe merkezi ve köylerden yüzlerce kişinin katıldığı cenaze merasimine başta İlçe Kaymakamı Hasan SADEBIYIK ve daire amirleri olmak üzere İlçe Müftüsü İsmet ATAÇ ve Vaizi Abdullah Yalmanla birlikte bütün görevli arkadaşları iştirak etti. İlçe Müftüsü Ataç cenaze namazından önce yaptığı konuşmada ölümün, hayatın acı bir gerçeği olduğunu ve her nefsin bu ölümünü mutlak tadacağını ifade etti ve önemli olanın ölüme hazır olmak olduğunu söyledi ve Süleyman hocamızın Kuran hizmeti yapan bir insan olarak bu dünyadan genç yaşta ebedi aleme göçtüğünü ifade etti. Hocamızın cenazesi İlçe Müftüsünün kıldırdığı namazdan sonra köy mezarlığına görevli arkadaşlarının okudukları Kuranlarla ve İlçe Vaizinin yaptığı dua ile defnedildi. 

Genç yaşta kaybettiğimiz arkadaşımıza Yüce Mevladan ğani ğani rahmetler diler, başta eşi anne-babası olmak üzere tüm yakınlarına ve camiamıza baş sağlığı ve sabırlar dileriz.

Haber Kaynak:Denizli Güney Müftülüğü