GÜNCEL Haber Girişi : 28 Aralık 2010 11:21

İl Müftüsü Tıraşçı'dan Başkan Ergün'e Veda Ziyareti

İl Müftüsü Tıraşçı'dan Başkan Ergün'e Veda Ziyareti

Diyanet işleri başkanlığı insan kaynakları genel müdürlüğü'ne atanan müftü osman tıraşçı, belediye başkanı Cengiz Ergün'e veda ziyaretinde bulundu. Manisa'ya atanalı kısa bir süre olmasına rağmen çok iyi dostluklar edindiğini belirten Tıraşçı, Manisa'dan ayrılacağı için üzüldüğünü belirtirken, Başkan Ergün ise Tıraşçı'ya yeni görevinde başarılar diledi.

Manisa'ya kısa bir süre önce Ağrı'dan gelen İl Müftüsü Osman Tıraşçı, Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü'ne atanmasının ardından veda ziyaretlerine başladı. Bu çerçevede Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret eden Tıraşçı, kısa süre içinde Manisa'ya uyum sağladığını ve önemli dostluklar edindiğini söyledi.

Gönlünün Manisa'da kalmaktan yana olduğunu dile getiren İl Müftüsü Tıraşçı, "Bize tercih hakkı bırakılsaydı Manisa'yı tercih ederdik. Ancak böyle bir şansımız olmadı. Artık yeni görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız." dedi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise Diyanet İşleri İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü'ne atanan Tıraşçı'ya yeni görevinde başarılar diledi.